Вхід | Реєстрація

Рибалки і Заїки працюють, Золотий і Дитячий — прибирають

Рибалки і Заїки працюють, Золотий і Дитячий — прибирають

6 червня відбулося засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, на якому обговорили готовність міських пляжів до літнього періоду.

Міський голова Олександр Копелець повідомив, що ним була створена комісія, яка обстежила території пляжів, де проводиться виїзна торгівля. Санітарним вимогам відповідають Рибалки і Заїки. Присутнім продемонстрували фото, зроблені під час перевірки. Перевіряючі рекомендували підприємцям обгородити місця для купання буйками, аби обмежити там рух моторних плаваючих засобів.

Підприємцю, який працює на пляжі Золотий, комісія відвела тиждень, аби він ліквідував усі недоліки. Також міський голова зобов’язав керівника «Міської сервісної служби» привести до ладу територію пляжу Дитячий. Туди мають завезти пісок, встановити грибки, туалет та місця для переодягання.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2018, 09:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації