Вхід | Реєстрація

У Миргороді начальник сервісного центру та директор автошколи продавали водійські посвідчення

У Миргороді начальник сервісного центру та директор автошколи продавали водійські посвідчення

Начальник територіального сервісного центру, директор автошколи та посередник організували злочинну схему вимагання хабарів — послуги коштували від 6 до 10 тисяч гривень

В одержанні неправомірної вигоди викрито керівника одного з територіальних сервісних центрів МВС області та його поплічників. Про це повідомили в управлінні захисту економіки у Полтавській області. Затримання відбулося 8 червня.

Оперативники встановили, що начальник ТСЦ, директор автошколи та посередник налагодили злочинну схему отримання хабарів від громадян. Гроші вимагали за видачу водійських посвідчень, відкриття додаткових категорій щодо керування транспортними засобами без фактичного проходження курсів навчання та формальної здачі іспитів. Суми неправомірних вигод складали від 6 до 10 тисяч гривень в залежності від «наданих послуг».

Працівники УЗЕ в Полтавській області спільно з працівниками прокуратури Полтавської області задокументували понад 50 таких епізодів. Фактично «продавали» посвідчення й тим громадянам, які фактично перебували за кордоном (деякі перебувають і до теперішнього часу).

Оперативники та слідчі під час обшуку за місцем мешкання начальника ТСЦ вилучили кошти отримані в якості хабара. Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру фігурантам.

Із власних джерел «Полтавщині» стало відомо, що мова йде про Миргородський ТСЦ № 5344.

Нагадаємо, директор та секретар полтавської автошколи ДТСААФ, яких у січні затримали на хабарі, уклали угоди із прокурором та відбулися штрафами.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2018, 10:05 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації