Вхід | Реєстрація

Суд задовольнив позов Кобеляцької місцевої прокуратури про розірвання договору підряду

Суд задовольнив позов Кобеляцької місцевої прокуратури про розірвання договору підряду

Господарський суд Полтавської області задовольнив позов Кобеляцької місцевої прокуратури, заявлений до одного з кременчуцьких товариств, про розірвання договору підряду, повернення 480 тис. грн. попередньої оплати та стягнення 300 тис. грн. штрафних санкцій. Про це повідомив заступник керівника Кобеляцької місцевої прокуратури Ігор Степаненко.

За словами прокурора, у липні 2017 року Глобинська центральна районна лікарня та ТОВ уклали договір про виконання робіт із реконструкції даху хірургічного корпусу лікарні. Роботи повинні були виконати протягом серпня-жовтня 2017 року. Їх загальна вартість становила 1,6 млн. грн. За умовами договору підрядник отримав авансовий платіж у розмірі 30% від загальної вартості, тобто 480 тис. грн. Водночас, незважаючи на це, товариство взяті на себе зобов’язання не виконало.

Рішення суду поки що не набуло законної сили. До того ж стосовно посадових осіб підприємства триває досудове розслідування за фактом привласнення бюджетних коштів.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2018, 14:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації