Вхід | Реєстрація

«Зоряна брама» відкрилася для кобелячан

«Зоряна брама» відкрилася для кобелячан

Дует юних вокалістів у складі Саші Бражка і Ангеліни Задорожньої успішно виступив на Всеукраїнському мистецькому фестивалі, який проходив у Києві. У своїй віковій категорії юні кобелячани були визнані кращими.

Про те, що вокалісти з Кобеляк Ангеліна Задорожня та Олександр Бражко беруть участь у різних конкурсах і фестивалях, газета «ЕХО» вже повідомляла. Талановиті діти вдало підкорюють як обласну, так і республіканську сцени, незмінно перемагаючи або посідаючи призові місця в пісенних змаганнях.

Днями Ангеліна і Саша успішно виступили в Києві. Цього разу вони взяли участь у фестивалі «Зоряна брама». Захід відбувся в Києві. І тривав два дні. На цей час до столиці з’їхалися юні вокалісти з усієї України. Знайшлося місце на сцені і для кобелячан. Перед початком фінальної частини фестивалю всі учасники надсилали на адресу організаторів відео зі своїми виступами. А вже потім їх запрошували до столиці. Саша та Ангеліна відбір успішно пройшли.

Особливістю їх виступу на «Зоряній брамі» стало те, що юні кобеляцькі вокалісти заспівали дуетом. До цього вони виступали сольно. Дебют виявився вдалим. Розповідає батько Ангеліни Ігор Задорожній:

— Ми і діти страшенно хвилювалися. Як не як, а на столичній сцені виступали не менше сотні конкурентів. Тим більш приємно було почути, що журі визнало виступ наших дітей кращим у віковій категорії «ювенали».

Дует із Кобеляк був нагороджений грамотами і медалями.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2018, 13:30 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації