Вхід | Реєстрація

«Третя» школа випустила десятьох учнів

«Третя» школа випустила десятьох учнів

Святковий захід з нагоди отримання дев’ятикласниками свідоцтва про базову середню освіту відбувся на подвір’ї навчального закладу.

8 червня в Кобеляцькій загальноосвітній школі №3 зібралося багато гостей. Усі вони прийшли привітати випускників із завершенням навчання. Коли гості зайняли свої місця, на подвір’я вийшли дев’ятикласники в супроводі свого класного керівника Людмили Добряк. Винуватців шкільного свята зустріли гучними оплесками. Цього року навчальний заклад випускає десятьох учнів.

Про кожного з них та про плани на майбутнє ведуча Наталія Скакун розповіла у віршованій формі. Із віршів присутні дізнались, що Кирило Бузов у майбутньому мріє стати істориком, Олексій Коломієць — програмістом, Валерія Щербина — ветеринаром, а Євгенія Рисенко — дизайнером.

Ведуча нагадала, що на сході Україні триває неоголошена війна, у якій беруть участь багато наших земляків. Одним із військових, які загинули, захищаючи кордони Батьківщини, був Віктор Бабенко, випускник цієї школи. Дев‘ятикласники Максим Головня і Вікторія Овчаренко поклали квіти до меморіальної дошки земляку. Пам’ять загиблого військового присутні вшанували хвилиною мовчання.

Із завершенням навчання та отриманням свідоцтва про базову середню освіту випускників привітали методист відділу освіти Наталія Масич і директор школи Таїсія Масич. Наказ про завершення навчання зачитав заступник директора Володимир Гриценко. Після вручень свідоцтв рідні й друзі подарували випускникам квіти.

Далі урочиста програма проходила у формі дев’ятисерійного серіалу «Школа». У кожній серії випускники розповідали про своє навчання і пригоди, які траплялись з ними в навчальному закладі. Винуватців свята поздоровили перша вчителька Наталія Волошко, класний керівник Людмила Добряк, мама випускника Світлана Левченко. А випускники, у свою чергу, подякували всім учителям за навчання і турботу та подарували їм квіти. Батьків нагородили різними титулами:  «Перший випускник у родині», «Єдина дитина — єдина надія», «Останній випускник у родині».

Звичайно, що не обійшлося на випускному вечорі без вальсу дев’ятикласників.

Крім самих випускників, музичні й танцювальні номери присутнім дарували Даша Колісник, Олександр Бражко, Катя Носко, танцювальний колектив «Шоу-біс».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2018, 12:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації