Вхід | Реєстрація

Атестати вручатимуть з 22 по 24 червня

Атестати вручатимуть з 22 по 24 червня

Таку інформацію повідомила начальник відділу освіти Наталія Коваль.

Зі слів головного педагога району, у цьому навчальному році свідоцтва й атестати отримають 329 дев’ятикласників та 191 одинадцятикласник. У тому числі за екстернатною формою навчання повну загальну середню освіту здобули 4 учні та базову загальну середню освіту — 1 учень.

Відповідно до нормативних документів, державна підсумкова атестація в закладах загальної середньої освіти проводиться: І ступеня — з 10 по 18 травня (українська мова і математика), ІІ ступеня — з 29 травня по 8 червня (українська мова, математика та предмет за вибором навчального закладу), ІІІ ступеня — з трьох предметів у формі ЗНО на пунктах тестування (обов’язковими є українська мова, математика або історія України та один на вибір випускника).

— У 2018‑му в Кобеляцькому районі діяло два пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання: на базі Кобеляцького навчально-виховного комплексу №1 та загальноосвітньої школи №2, — говорить Наталія Мефодіївна. — Тестування з української мови та літератури пройшли 462 особи, з історії України — 351. Для належної організації процедури тестування залучалися 80 педагогічних працівників з 8 закладів освіти району. Найбільш масовими для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, крім української мови, є історія України, математика, географія та біологія.

Станом на 6 червня залишалося скласти ДПА у формі ЗНО з трьох предметів: географії, фізики та хімії. Відомості з результатами ДПА будуть надіслані до навчальних закладів 21 червня.

Свідоцтва про базову загальну середню освіту вручали 8 та 11 червня. З 22 по 24 червня випускні вечори проходитимуть для одинадцятикласників, де вони отримають атестати про повну загальну середню освіту.
При успішному складанні зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації, у цьому навчальному році буде нагороджено золотими медалями 7 випускників, срібними — 3.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2018, 10:03 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації