Вхід | Реєстрація

Кошти розділили, прапор установили

Кошти розділили, прапор установили

7 червня відбулась чергова сесія Новосанжарської селищної ради. На ній були присутні 19 із 26 депутатів. Селищні обранці розглянули 25 питань порядку денного, які в більшості стосувались змін до програм та затвердження документації.

14 травня голова облради видав наказ про розподілення залишку освітньої субвенції. Відповідно до цього наказу, у навчальні заклади на умовах співфінансування з місцевими бюджетами придбають комп’ютерну техніку. Тому депутати виділили 2900 гривень (10 відсотків) для закупівлі в Зачепилівську школу ноутбука, пристрою для копіювання, сканування і ламінінування.

Також селищні обранці збільшили фінансування комунального підприємства Новосанжарської селищної ради. На поточні видатки підприємства направили 42 700 гривень, внески до статутного капіталу збільшили на 100 000.

Далі депутати внесли зміни до показників бюджету на 2018 рік. За п’ять місяців цього року дохідна частина зросла за рахунок перевиконання на 447 200 гривень. З них 216 600 передали у якості субвенції до районного бюджету: 9 000 — утримання Спілки ветеранів Афганістану, 26 700 — на підтримку волейбольної команди і 5000 — на ремонт хореографічного залу навчально-виховного комплексу, 50 000 — на доступні ліки, 50 000 — на інсулін, 35 000 — на утримання центру інклюзивної освіти, 45 900 — на Центр культури і дозвілля.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2018, 12:41 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації