Вхід | Реєстрація

У попиті злочинців — мобілки і велосипеди

У попиті злочинців — мобілки і велосипеди

З 4 по 11 червня до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшли 121 заява та повідомлення, які зареєстровані в журналі Єдиного обліку. Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення.

 

Телефони крадуть і в Санжарах, і в Клюсівці

5 червня з письмовою заявою до новосанжарських поліцейських звернувся житель Біликів. Чоловік повідомив, що 17 травня в одному з продуктових магазинів, що працюють у селищі, у нього викрали мобільний телефон «SAMSUNG GALAXY J7». Телефон знаходився в задній кишені штанів.

Наступного дня до чергової частини відділення надійшло повідомлення від жительки села Решетники, що двома днями на території цегельного заводу в неї викрали мобільний телефон «S-TELL» С-257». Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону скоїв мешканець Нових Санжар. Речовий доказ вилучений і повернутий власниці.

Також 6 червня за допомогою до поліцейських звернувся житель Старих Санжар. У чоловіка 27 травня в цьому населеному пункті викрали мобільний телефон «HOMTOM».

Дільничні інспектори поліції з’ясували, що гаджет викрав житель Старих Санжар. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

10 червня у поліцію надійшло повідомлення від жителя Руденківки. Зі слів чоловіка, вночі в селі Клюсівка невідома особа викрала його мобільний телефон «Lenovo» А 1000 та велосипед «Десна» коричневого кольору.

Вирішується питання про внесення подій до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, «Крадіжка» — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Бережіть велосипеди

5 червня жителька Нових Санжар заявила в поліцію, що з її двору викрали велосипед «Гюнтер» чорного кольору.

6 червня новосанжарець виявив, що протягом доби з під’їзду їх будинку зник дитячий велосипед марки «Азимут» червоного кольору.

9 червня до чергової частини Новосанжарського відділення поліції звернулась інша жителька селища. Зі слів жінки, вночі невідома особа викрала з під’їзду її будинку велосипед марки «Вінер» чорного кольору.

Сума завданих збитків встановлюється. За цими фактами проводяться пошукові заходи. Вирішується питання про внесення подій до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.

 

Телицю викрали на узбіччі дороги

7 червня до чергової частини Новосанжарського ВП надійшла заява від мешканця села Рекунівка. Пенсіонер розповів, що 6 червня, у період з 10:00 до 18:00, невідома особа викрала його телицю, яка паслась на узбіччі дороги. Тварина досягла 2-річного віку та важить близько 300 кілограмів. Загальна сума завданих збитків становить 10 000 гривень.

Подія внесена до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.

 

Мопед доїхав до Канав

8 червня капітан поліції повідомив чергову частину Новосанжарського ВП, що в ніч на 31 травня невстановлена особа проникла на територію домогосподарства жителя Мушиної Греблі, звідки викрала мопед «Дельта» червоного кольору, 2002 року випуску.

Цього дня працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний житель Маячки. Речові докази вилучені.

Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за частиною 2 статті 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою, вчинене за попередньою змовою групою осіб або повторно, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя або здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинене з проникненням у приміщення чи інше сховище, або якщо воно завдало значної матеріальної шкоди потерпілому», — карається позбавленням волі від п’яти до десяти років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2018, 17:50 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації