Вхід | Реєстрація

Будьте бадьорими і дозволяйте собі зранку чашку кави Аmbassador

Будьте бадьорими і дозволяйте собі зранку чашку кави Аmbassador

Якщо ви вважаєте, що найкращу каву вирощують в Індії, то глибоко помиляєтесь. Хоча індійцям потрібно віддати належне, плоди, зібрані ними з кавових дерев, дійсно мають збадьорливу дію. Та все ж, є ще чимало країн, де ростуть прекрасні кавові боби. Наприклад, в Європу їх імпортують ще з Південної Америки, Азії й Африки. Добре відома українцям кава Аmbassador "заїжджає" до нашої країни з Польщі. Саме там зерна обсмажують, змелюють і фасують в упаковки. Саме зараз на офіційному сайті компанії https://ambassador.cafe/ua/kava.html можна придбати більше десяти різновидів цього ароматного напою з 10-відсотковою знижкою.

 

З історії кави Амбасадор

Якщо вірити статистичним даним, то людство споживає так багато кави, що за об’ємом цей напій поступається лише воді. Воно і не дивно, оскільки каву знали ще на початку нашої ери. Першими властивості плодів кавового дерева відчули на собі ефіопи. Та якби сучасний кавоман дізнався, у який спосіб їх споживали, то навряд чи вирішив перевірити його на собі. Жителі Ефіопії кавові зерна не заварювали. Вони загортали їх у тваринний жир у вигляді енергетичних "батончиків". Ними запасались для походів у пустелі.  

Любов до кавових зерен перейняли араби. Саме їм належить ідея заварювати зерна в окропі. У перекладі з арабського кава означає "напій, що позбавляє від сну". А от у європейських країнах цей напій набув поширення лише з ХVІІ століття.

Історія бренду Аmbassador почалася двадцять років тому. Його заснувало швейцарське підприємство. Свою популярність торгова марка отримала завдяки використанню кращих відбірних зерен, яка надають напою вишуканий смак. Для такого ароматного напою розробили преміальний дизайн упаковок. Погляньте лише, як стильно виглядає зернова кава Аmbassador - https://ambassador.cafe/ua/zernova-kava.html.

 

Арабіка чи робуста?

Імпортери кавових зерен пропонують споживачам три види: арабіка, робуста і ліберика. Хоча рослина робусти надзвичайно витривала, але за смаковими якостями вона значно поступається арабіці. Саме тому її в більшості випадків використовують для приготування блендів. А от ліберика немає жодної харчової цінності.

Кава Аmbassador готується з кращих сортів арабіки, які спеціалісти ретельно відбирають на чотирьох континентах. Тому не дарма говорять, що каву цієї торгової марки можна розпізнати серед десятків інших. Достатньо відкрити упаковку і нюхові рецептори одразу вирахують цю каву. 

Отож, будьте бадьорими і дозволяйте собі зранку чашку кави Аmbassador. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2018, 16:19 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації