Вхід | Реєстрація

Іти до мети разом із European design school

Іти до мети разом із European design school

Чи траплялося у вас в житті, що ви, ставши підлітком, обирали професію не за покликанням? Тобто, закінчуєте вищий навчальний заклад, вам вручають диплом спеціаліста або магістра... А ви берете в руки цей документ і не розумієте, що з ним далі робити? Подібна історія сталася з моїм шкільним товаришем. Він ідеально малював і прекрасно розумівся в кресленні, але йому ніколи не подобались точні науки. Зваживши всі "за" і "проти", юнак вступив на історичний факультет педуніверситету в надії, що стане кваліфікованим педагогом. Та, пройшовши кілька практик, усі мрії розпорошились. Він зрозумів, що це не його стихія.

Несподівано для всіх товариш вирішив стати дизайнером. Він ступив на навчання у звичайний ліцей і отримав освіту закрійника. Оскільки нову професію він опанував досить швидко і показував хороші результати, викладач спеціальності порадив продовжити навчання і дав адресу сайту http://eds.ua/. Тим більше, що товариш вирішив переїхати в Київ, де і знаходиться власне сам заклад.

Ознайомившись із інформацією на веб-сторінці, товаришив зрозумів, що його головне  покликання у житті — дизайнерство. Тому подав заявку в European design school.

 

Школа, де готують справжніх fashion дизайнерів

На це, як виявилось, були вагомі причини. По-перше, це єдина школа дизайнингу в нашій державі, яка працює відповідно до європейських норм і стандартів. По-друге, перший за унікальністю творчий центр, який надає послуги з комплексної системної підготовки дизайнерів. До того ж, за різними напрямками: дизайн інтер’єра, дизайнер-декоратор, ландшафтний дизайн, fashion дизайн. Він обрав останній із них, що включав двомодульну програму професійної підготовки в області дизайну одягу. Протягом дев’яти місяців товариш відвідав більше 100 занять. На той час він уже працював і міг поєднувати роботу з навчанням. 

Згодом товариш розповів:

— На момент вступу в European design school я фактично не володів навичка у цій сфері, тому довелося освоювати дизайн одягу, яка кажуть, з нуля. Завдяки цим курсам, отримав ґрунтовні  знання у сфері дизайну. Нової інформації було дуже багато і працювати доводилось не менш наполегливо.  Та мрія реалізувати себе як fashion дизайнера вела мене до мети. За час навчання з нас зробили  не швачок, котрим на навчання відводиться два місяці, а справжніх професіоналів своєї справи.

Зараз товариш працює в приватному швейному агентстві і в перспективі має його очолити. Його дуже цінують, як креативного дизайнера. А все завдяки European design school.   


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації