Вхід | Реєстрація

У Миргороді чоловік намагався підкупити поліцейського

 У Миргороді чоловік намагався підкупити поліцейського

2 тисячі гривень намагався вручити начальнику сектору реагувань патрульної поліції Миргорода 55-річний місцевий житель за не складання матеріалів про вчинене кримінальне правопорушення.

Задокументували злочинну діяльність чоловіка детективи Миргородського відділу поліції під процесуальним керівництвом Миргородської місцевої прокуратури.

У суботу, близько 16:00, група сектору реагувань патрульної поліції Миргорода прибула за викликом, де за місцем вчинення правопорушення поліцейські відносно 55-річного чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 178 КУпАП (розпивання пива у заборонених законом місцях).

Під час складання протоколу правоохоронці на місці події з’ясували, що чоловік при собі незаконно зберігає паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб, за що передбачена вже кримінальна відповідальність за статтею 309 Кримінального кодексу України.

За словами начальника Миргородського відділу поліції Сергія Бейгула, правопорушник на місці події за 2 тисячі гривень намагався підкупити керівника сектору реагувань патрульної поліції, аби той не брав до уваги наркотичне зілля і не документував факт незаконного зберігання наркотику.

– Поліцейський відреагував на пропозицію неправомірної вигоди у відповідності до Закону, - розповів Сергій Бейгул. Під час спроби дачі хабара 55-річний миргородець був затриманий, а його неправомірні дії – задокументовані.

За фактом пропозиції надати службовій особі неправомірну вигоду у Миргородському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті чоловіку може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.


Автор: За матеріалами Миргородського відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2018, 10:55 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації