Вхід | Реєстрація

Стадіон «Локомотив» готують до УПЛ

Стадіон «Локомотив» готують до УПЛ

Арену, на якій футбольний клуб "Полтава" наступний сезон прийматиме гостей, почали реконструювати.

Стадіон "Локомотив" знаходиться в історичній частині Полтави - на Подолі. Ремонтні роботи розпочали одразу, як стало відомо - "Полтава" вперше в історії гратиме в Прем'єр-лізі.

Роботи ведуться в центральній частині "Локомотива": ремонт і перепланування. Планується, що центральні трибуни виглядатимуть дещо інакше: де раніше був вхід для вболівальників, будують приміщення у 3 поверхи. У ньому розмістять роздягальні, судівську та Vip-ложу.

Допоки будівельні роботи не закінчать, команди і судді користуватимуться старими приміщеннями, що знаходяться за таблом.

Крім того, на протилежній частині поля за воротами найближчим часом почнуть зводити трибуну. За проектом, вона вміщуватиме дві тисячі вболівальників. Таким чином, загальна кількість глядачів, які одночасно зможуть підтримувати "Полтаву", виросте до 6000.

Президент клубу Леонід Соболєв повідомив: ремонт і реконструкцію арени "Локомотив" планують завершити до початку другого кола чемпіонату.

– У нас є свій відданий вболівальник. І остання гра з "Чорноморцем" це довела - трибуни були вщент заповнені. Діти та пенсіонери мають змогу безплатно ходити на матчі. Тому ми зробимо все, щоб команда "Полтава" грала на своєму стадіоні, а вболівальники почували себе комфортно та безпечно. Це принципова позиція. І замість витрачання грошей на оренду чужої арени, ми вкладемо кошти у свою. Переобладнаємо за вимогами, які перед нами поставила Прем'єр-Ліга, – прокоментував Леонід Соболєв.

А для того, щоб зробити штучне освітлення "Локомотиву", придбають електростанцію. На входах встановлять турнікети.

Щодо планів команди – із відпустки футболісти вийдуть 21 червня. Тоді на заміській навчально-тренувальній базі під Полтавою розпочнуться збори. На цей час до початку сезону тренерський штаб Анатолія Безсмертного запланував 5 спарингів. Про дати та суперників повідомимо згодом.


Автор: прес-служба ФК «Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2018, 12:09 | Полтава | Спорт і здоров'я


1. Beri Mor / 19 червня 2018, 23:02
Збірна Росії «вдула» арабів з їхнім хвальоним саллахом!Поздоровляю братів-слов"ян з перемогою!
2. Чудо Юдо / 20 червня 2018, 08:42
Відколи це араби стали фаворитами футболу щоб так радуватися за перемогу над ними?
Там один Салах і грав
3. Beri Mor / 1 липня 2018, 19:50
2.Чудо Юдо
«Відколи це араби стали фаворитами футболу щоб так радуватися за перемогу над ними?»

Іспанці теж не фаворити?А вдули брати-слов"яни і їм!От що значить характер та воля до перемоги!Молодці!!!
4. Чудо Юдо / 1 липня 2018, 23:36
3.Beri Mor
«Іспанці теж не фаворити?А вдули брати-слов"яни і їм!»

Вдули вельми сумнівно. По пенальті. Але так, виграли.
Значить у «братів-слов’янів» є шанс дійти до півфінала і там зустрітися із головним цьогорічним кошмаром... із Уругваєм :)
5. Beri Mor / 2 липня 2018, 09:28
4.Чудо Юдо
«Вдули вельми сумнівно.»

Ага,"сумнівно":))Тепер,після програшу іспанці скажуть,що будуть бойкотувати чемпіонат в Росії,як і збірна України після вильоту в кваліфікації:))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації