Вхід | Реєстрація

Фірмове спортивне взуття і взяття потрібно купувати в mebo

Фірмове спортивне взуття і взяття потрібно купувати в mebo

Якщо ви можете назвати, до якої фірми з виробництва спорттоварів застосовують цей вислів "цілий день я мрію про спорт", тоді ви точно є поціновувачем, напевно, найкращого бренда у світі. Англійською вираз звучить так «All Day I Dream About Sport». І його абревіатура Adidas означає прізвисько і частину прізвища німця, який прославив свою фірму на увесь світ.

Коли сьогодні в нашій країні запитати юнака, дорослого чоловіка чи літню жінку, яка торгова марка спортивного одягу й взуття спадає їм першою на думку, у переважній більшості вони назвуть Adidas. Однією з причин цього є поява цієї торгової марки ще в 70-і роки минулого століття в Радянському Союзі. Та головний аспект полягає в бездоганній якості товарів Adidas. Тому якщо ви хочете придбати фірмові речі цієї торгової марки, обов‘язково запишіть адресу перевіреного і надійного інтернет-магазину взуття і аксесуарів https://mebo.com.ua/brand/adidas. Та щоб зрозуміти, який шлях пройшла ця фірма, доки стала найпопулярнішою в Європі і світі, варто прочитати цю статтю.

 

Від ортопедичного взуття для інвалідів до кращих бутс у світі

У 1920 році німецька сім’я Дасслерів починає пошив тренувального ортопедичне взуття, призначеного для спортсменів-інваліді. Верх шиють із військового обмундирування, низ  із автомобільних шин. Два брати Адольф і Рудольф відкривають власний магазин. Через п’ять років перший брат зшив бутси з шипами, які виявились надзвичайно зручними. І в 1928-му на Літніх олімпійських іграх кілька спортсменів виступають у них. За день брати шиють більше 100 пар. А на чергових всесвітніх іграх бігун у бутсах "Дасслер" стає третім. Справжнім фурором для фабрики стає наступна олімпіада, на якій американський бігун, взутий у «Дасслер», завойовує чотири золоті нагороди і встановлює п'ять світових рекордів.

У 1939 році обох братів відправляють на фронт, але згодом Адольфа повертають для налагодження виробництва тренувального взуття для армії.

Через дев’ять років Рудольф повертається з полону. Брати сваряться і ділять між собою дві фабрики. Фірма "Дасслер" зникає, а замість неї з’являються Adidas і Puma. У 1949 році Адольф патентує емблему з трьома смугами і випускає бутси зі знімними шипами. Невдовзі, крім взуття, під торговою маркою починають шити сумки і спортивні костюми, які на себе взяв власник текстильної фабрики Віллі Зельтенрайх. У 1952 році славу Адольфу Дасслеру приносить чехословацький легкоатлет Еміль Затопек, який у взутті Adidas бере три медалі. Через два роки німецька збірна з футболу, гравці якої носили бутси Adidas, уперше стає чемпіоном світу. 

Далі торгова марка переживала злети і падіння. Та до сьогоднішнього дня залишилась визнаною в усьому світі, особливо серед спортсменів. До речі, у 1972 році у компанії з’явився знаменитий «трилисник». Три листи означали, що товари Adidas  присутні на трьох континентах світу.

Отож, якщо ви вирішили придбати фірмові спортивні аксесуари і взяття, купуйте Adidas і лише в інтернет-магазині mebo.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2018, 08:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації