Вхід | Реєстрація

Житель Семенівського району засуджений за зґвалтування та грабежі

Житель Семенівського району засуджений за зґвалтування та грабежі

За низку зухвалих злочинів колегія суддів Крюківського районного суду Кременчука на 12 років позбавила волі 33-річного жителя Семенівського району.

Як повідомив начальник відділу прокуратури Полтавської області Володимир Спірідонов, на підставі зібраних доказів, проведених судово-медичних досліджень, імунологічних, молекулярно-генетичних та інших експертиз прокуратура довела, що упродовж 2008-2015 років на території Семенівського та Глобинського районів чоловік вчинив 7 зґвалтувань, у тому числі неповнолітньої, та 2 грабежі.

«В однієї з потерпілих він відібрав золоту каблучку, в іншої – гроші, які жінки мали при собі», - розповів прокурор.

За словами Володимира Спірідонова, зазначений громадянин має сім’ю, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Він засуджений за ч. ч. 1, 2 ст. 152 (зґвалтування, вчинене повторно), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої), ч. ч. 1, 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України.

Вирок суду 1-ї інстанції не набув законної сили.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2018, 14:25 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації