Вхід | Реєстрація

Компанія, яка об’єднала найталановитіших архітекторів, дизайнерів і будівельників

Компанія, яка об’єднала найталановитіших архітекторів, дизайнерів і будівельників

Ви бували коли-небудь в Одесі? Якщо так, тоді неодмінно звертали увагу на архітектуру тамтешніх будівель. Нам їх оригінальністю й неповторністю працювали архітектори Тома де Томон, Франческо Карло Боффо, Огюст Рікар Монферран та Вільям Гесте. Здається, що цьому місті й сьогодні проживають найталановитіші архітектори і будівельники не лише в нашій країні, а й сусідніх державах. Достатньо пройти вулицями Одеси, аби переконатись у цьому. А ще краще скористатись послугами ремонтно-будівельної компанії "РСК Одесса". Після співпраці з ними у вас зникнуть будь-які сумніви щодо такого припущення. Хоча для початку можна завітати на сайт компанії https://rsk.odessa.ua/. Та все ж я розповім життєву історію, яка звела мене з "РСК Одесса".

 

Архітектура і дизайн в одному "флаконі" 

Напевно, саме через красу і неповторність Одеси, у ній вирішив оселитись власник компанії, у якій я працюю. Хоча таке означення, як оселитись, для нього буде не правильним, оскільки чоловік веде свій бізнес відразу в кількох країнах і має близько десяти власних будинків та квартир. У Одесі ж він забажав створити ледве не родинне гніздо.

Справа в тому, що мій шеф зустрів жінку своєї мрії і задумав одружитись. Оскільки він надзвичайно зайнята людина, то доручив мені, його заміснику, підшукати потрібну земельну ділянку під забудову і знайти професійну компанію, яка якісно і в стислі строки виконає будівництво нового житла для сімейної пари. 

Отож, свою відпустку я присвятив виконанню поставлених перед мною завдань. Крім землі, мені необхідно було знайти проектанта, будівельну фірму і дизайнера. У пошуковику я наткнувся на ремонтно-будівельну компанію "РСК Одесса". Мене це підприємство зацікавило тим, що пропонувало увесь спектр послуг, до того ж, за досить прийнятні ціни. Оскільки на сайті були розміщені зразки виконаних проектів. Не витрачаючи часу, я оглянув кілька будинків. І був приємно вражений. Тим більше, що і самі господарі залишились задоволеними від співпраці з компанією. Тож цих аргументів було достатньо, аби звернутись за послугами в "РСК Одесса".

Проект будинку шефу сподобався, а дружина узагалі була просто в захваті. Попереду залаталось найскладніше — будівництво. Зовнішні роботи працівники компанії виконали за вісім місяців. А потім перейшли працювати в саме приміщення. Хочу відмітити, що все було виконано з дотриманням сучасних технологій енергозбереження й екологічності.

Невдовзі подружня пара переступила поріг нового будинку, а я нарешті отримав довгоочікувану відпустку. І хоча за період будівництва мені доводилось часто бувати в Одесі, але я знову на кілька днів заїхав туди відпочити.

Півроку тому зустрів свою другу половинку. Невдовзі плануємо одружуватись. Хочу переїхати з квартири у власний будинок. Тільки придбаю земельну ділянку, одразу звернусь за послугами в компанію "РСК Одесса".


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2018, 14:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації