Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали злодія-туриста

Поліцейські затримали злодія-туриста

Протягом тижня з 11‑го по 18 червня співробітники Кобеляцького відділу поліції розкрили більше десятка злочинів. У основному це були дрібні крадіжки та вирощування і зберігання наркосировини.

Один з правопорушників виявився таким собі туристом. Житель сусіднього району приїжджав на Кобеляччину зовсім не для того, щоб помилуватися місцевими краєвидами чи поспілкуватися з цікавими людьми. Чоловік мандрував селами і цупив усе, що погано лежить — від електроінструментів до виробів із металу. На його рахунку — п’ять крадіжок. І це ще не остаточна цифра. Гастролі непроханого гостя припинили співробітники поліції. Він затриманий, а його «туристичну» діяльність будуть оцінювати по статті 185 Кримінального Кодексу України. Тобто, він заплатить штраф або буде позбавлений волі на строк до трьох років.

Ще один затриманий злодюжка виявився місцевим жителем. Він украв смартфон. Тепер теж буде очікувати вироку суду.

Шість розкритих злочинів були пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів. Деякі не надто свідомі жителі району вирощували і зберігали в себе коноплю. Географія місцевих наркобаронів досить широка. Незаконним бізнесом займалися як у Кобеляках, так і в Біликах та Свічкаревому. Тут теж буде застосована шкала виміру від 50 до трьох. Тобто, громадяни або заплатять штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, або забудуть про волю на три роки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2018, 13:31 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації