Вхід | Реєстрація

Дві вулиці відремонтували. А решту забули?

Дві вулиці відремонтували. А решту забули?

У жовтні минулого року на замовлення Кобеляцької міської ради підприємство «Інтера-строй» частково заасфальтувало кілька вулиць у місті. Зокрема, Золотаренка, Космонавтів, Зінгенську та провулок Новий. Жителі вулиці Золотаренка розповідали, що організація, яка виконувала ремонтні роботи, привезла холодний асфальт. Провулок Новий узагалі асфальтували двома заходами. Кожного разу роботи проводились уночі, під світло фар. Через кілька тижнів на відремонтованих ділянках з’явились ями. Що характерно, на кожній із вулиць.

На одному із засідань виконавчого комітету голова міської ради Олександр Копелець повідомив, що обговорював з підрядником руйнування покриття на вулиці Золотаренка. Керівник підприємства пообіцяв навесні відремонтувати пошкоджену ділянку дороги за власні кошти. На Золотаренка працівники «Інтера-строю» мали «перестелити» 250 квадратних метрів автодороги. Коли всі недоліки будуть усунуті, міська рада оплатить будівельній організації виконані роботи.

Також міський голова пояснив, що асфальт не вкатали належним чином, оскільки в той момент вийшов з ладу каток. Тому під асфальт почала заходити вода, що призвело до руйнування дорожнього покриття. Квадратний метр асфальту підприємство вкладало за 350 гривень.

У цьому році «Інтера-строй» працює в місті ще з початку травня. Будівельна організація проводить і ямковий, і капітальний ремонт асфальтного покриття на дорогах. Щодо якості виконання робіт претензії підряднику пред’являли і жителі міста, і журналісти. Чоловік на ім’я Геннадій, який називає себе керівником організації, у разі руйнування доріг обіцяє заново ремонтувати їх за власні кошти і приводить у приклад вулицю Золотаренка.

Днями дорожнє покриття на Золотаренка частково відновили. Також заново перестелили Космонавтів.

Кожного разу, коли в міській раді піднімається питання про дороги, Олександр Копелець заявляє, що роботи перевірені спеціальною комісією, сформованою з депутатів і членів виконавчого комітету. Цікаво, чи обстежувала комісія інші вулиці, які ремонтувались у жовтні минулого року? І чи їх також за власні кошти ремонтуватиме «Інтера-строй»?

Іще одне. Цього разу каток використовували. Тепер можна порахувати, скільки протримається новий асфальт.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2018, 12:28 | Кобеляки | Суспільство
1. Олексій / 23 червня 2018, 13:26
у нас на вулиці вже рік відстояв і все нормально.

Правда, наприкінці травня, приїхали якісь нехороші «человеки» й насверлили дірок(....
2. volodimirk789 / 2 серпня 2018, 12:59
Нет новостей - хорошая новость; нет журналистов - ещё лучшая новость. Николас Бентли
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації