Вхід | Реєстрація

Алло, можна замовити страви з доставкою?

Алло, можна замовити страви з доставкою?

Виявляється, сучасні шахраї стали настільки прораховувати свої махінації, що потрапити до них на гачок можна через інших людей, котрі також залишаться ошуканими. До того ж роблять вони це надзвичайно «майстерно».

Цю історію тижневику розповів місцевий житель, який надає послуги з перевезення пасажирів. У понеділок до кобелячанина зателефонував працівник одного з кафе і попрохав відвезти замовлення за адресою. Також продиктував номер телефона замовника. Таксист погодився.

— Я зв’язався із замовником, — говорить чоловік. — Той пояснив, де він знаходиться, попрохав заїхати по кошти, аби розрахуватись у кафе, та паралельно замовив дрібну побутову хімію.

Доки таксист купував вказані речі, йому зателефонували з кафе, попрохали забрати страви і назвали суму, яку необхідно було заплатити. Він знову набрав до клієнта.

— Я попередив, що зараз заїду за грошима, — пояснює кобелячанин. — Замовник погодився і запитав, чи немає поряд терміналу, аби поповнити йому рахунок. Продиктував два номери і попрохав покласти на них кошти. Я це зробив.

Коли таксист приїхав за вказаною адресою, виявилось, що в будинку проживають літні люди. Господиня сказала, що це вже другий випадок за сьогодні. Перший чоловік і рахунок поповнив, і замовлення в кафе (щоправда, у іншому) оплатив.

Кобелячанин зателефонував у кафе і з’ясував, що замовлення надійшло їм по телефону і клієнта ніхто не знає. Тому працівникам закладу довелось самим з’їсти приготовані страви. А таксист збіднів на кілька сотень гривень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2018, 15:25 | Кобеляки | Кримінал
1. Beri Mor / 24 червня 2018, 01:50
"Жадность фраера сгубила".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації