Вхід | Реєстрація

У Кобеляках збудують спортивний комплекс

У Кобеляках збудують спортивний комплекс

Одразу кілька спортивних споруд найближчим часом мають установити в парку Центральний.

У березні цього року міський голова Олександр Копелець представив членам виконкому і депутатам приблизний вигляд оновленого парку, що розташований поряд з Центром культури і дозвілля. Точніше, на слайдах продемонстрували частину території, яка знаходиться  за літньою сценою та позаду будівлі.

Олександр Копелець повідомив, що міськрада продовжуватиме реконструювати парк Центральний. Крім дитячих гірок, каруселей і бесідок, там з’явиться майданчик для занять воркаутом, тренажери і міні-футбольне поле. Останню споруду побудують на умовах співфінансування. Міськрада має оплатити основу (близько 700 000 гривень), а область надасть штучне покриття.

Протягом кількох тижнів у парку тривали роботи з будівництва основи під міні-футбольне поле. Також її обнесли парканом. За неофіційною інформацією, покриття мають укласти в серпні.

19 червня працівники «Міської сервісної служби» почали бетонувати металеві елементи, на які встановлюватимуться тренажери. Судячи з кількості кріплень, їх буде дев’ять.

Між тренажерами і міні-футбольним полем з’явиться ще одна спортивна споруда. На місці, де планувався екстрим-майданчик, установлять баскетбольні щити. Їх міська рада вже закупила. На будівництві комунальникам допомагають кобеляцькі спортсмени Ярослав Славянський і Олександр Галь.

Зі слів Ярослава Славянського, голови громадської організації «Федерація баскетболу Кобеляцького району», площадка дещо не відповідає стандартам для ігор на два кільця. Та повністю підходить для змагань зі стритболу.

Отож, невдовзі в парку можна буде грати і у футбол, і у волейбол, і м’язи підкачати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2018, 09:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації