Вхід | Реєстрація

Чергова жертва телефонних шахраїв

Чергова жертва телефонних шахраїв

Протягом тижня до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшли 101 заява і повідомлення. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 15 відомостей про вчинені кримінальні правопорушення.

12 червня у поліцію звернувся житель Мушиної Греблі, який розповів, що в ніч на 31 травня невстановлена особа зламала навісний замок і проникла до його гаража. Звідти зловмисник викрав шліфувальну машинку «Домотек» та ручну пилку по металу, чим спричинив збитків на 4000 гривень.

У ході проведення слідчих дій працівники сектору кримінальної поліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинив мешканець Маячки 1964 року народження. Речові докази не вилучені.

Цього ж дня крадіжка сталася в Нових Санжарах. Зранку в жителя селища поряд із його будинком викрали мопед «Сабур» 2009 року випуску. Транспортний засіб виявився незареєстрованим, дані щодо номерів двигуна і рами були відсутні. Єдина прикмета, на яку вказував власник, — наклейка на баку із зображенням орла.

Правоохоронці розпочали пошуки з вулиці, де живе чоловік. І виявили, що кримінальне правопорушення вчинила інша новосанжарка 1962 року народження, яка проживає в сусідньому будинку. Речові докази вилучено та повернуто власникові.

13 червня із письмовою заявою звернувся житель Богданівки. Вночі з його господарства, із незачиненого сараю, невідома особа викрала велосипед «Україна».

Поліцейські встановили, що крадіжку вчинив мешканець Малої Перещепини 1983 року народження. Речовий доказ вилучено та передано власнику під розписку. Загальна сума збитків становить 1000 гривень.

 

14 000 для «представника» банку

14 червня до Новосанжарського відділення поліції звернулась мешканка Зачепилівки 1976 року народження. Як розповіла жінка, до неї зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником «АльфаБанку». «Банкір» пояснив потерпілій, що їй необхідно поновити код безпеки. Довірлива клієнтка банку надала інформацію з двох своїх карток. У результаті з рахунків жінки зникло 14 000 гривень.

 

У парку побились четверо юнаків

У ніч із суботи на неділю до Новосанжарського відділення поліції із заявами звернулися двоє осіб. Перший — житель Нових Санжар 1997 року народження. Він розповів, що близько 1:00 в парку Перемоги невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких тканин обличчя.

З ідентичною заявою звернувся інший новосанжарівець 1987 року народження. Його побили о 1:30.
Два повідомлення про факти побиття надійшли до чергової частини поліції від лікаря Новосанжарської ЦРЛ. Спершу в лікарню доставили мешканця селища 2002 року народження, якого о 1:00 в парку побили і переламали праву ключицю. За ним в медичний заклад привезли новосанжарця 2000 року народження. Близько 1:30 усе в тому ж парку юнака побили невідомі особи.

Як пояснили в Новосанжарському відділенні поліції, четверо заявників побилися між собою. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2018, 16:33 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації