Вхід | Реєстрація

Подарунки для лікарень

Подарунки для лікарень

У третю неділю червня відзначають своє професійне свято працівники медичної галузі.

Напередодні свята, 14 червня, у актовій залі центральної районної лікарні відбулися урочистості, де зібралися медпрацівники з усього району.

Царичанські лікарі на сьогодні підписали з пацієнтами вже понад 6 тисяч декларацій. Головний лікар первинної ланки лікарні Наталія Дениско на момент урочистостей знаходилась у відрядженні в Києві, де мала укласти угоду з Національною Агенцією Здоров’я. Наталія Валентинівна також постійно відвідує навчальні тренінги, семінари в рамках програми DOBRE, щоб впевнено орієнтуватися в новому для медицини часі.

У ході святкового заходу медичних працівників не тільки вітали, нагороджували грамотами та вручали грошові винагороди, а й дарували подарунки, підносили приємні сюрпризи. Завдяки підтримці депутатського корпусу, виконкому Царичанської селищної ради для Юр’ївського, Преображенського ФАПів і реєстратури Царичанської амбулаторії було придбано меблі на 36000 гривень, медичне обладнання для Прядівської амбулаторії на 160000 гривень, металоконструкція для облаштування реєстратури коштом 12000 гривень. Також для медзакладів громади на суму майже у 20000 гривень була придбана комп’ютерна техніка для забезпечення можливості підписання декларацій. До речі, на цьому тижні планується розпочати роботи з проведення мережі вуличного освітлення прилеглої до лікарні та дитячого майданчика території.

Від депутата обласної ради Гошгара Мухтарова працівники медичної галузі отримали комутації для 4 апаратів ЕКГ на 10000 гривень. Представникам Преображенського ФАПу депутат передав комп’ютер з підключеним Інтернетом, а працівникам Залеліївського ФАПу під оплески присутніх вручив велосипед для роботи. Також найближчим часом буде встановлений ксероксний пристрій у Новостроївському ФАПі. Крім самих медичних працівників, ним користуватиметься безкоштовно і місцеве населення.

Для покращення матеріального забезпечення лікарні Олег Кришин через свого працівника передав хірургічному, дитячому, терапевтичному відділенням набір посуду; для лабораторії, поліклініки та реанімації — праски; інфекційному відділенню — електроплитку; приймальному відділенню та рентгену — чайні набори. А на ремонт центрального входу було виділено 2000 гривень. Крім того, від селищної ради медперсонал отримав сертифікат на отримання мікрохвильової печі в магазині «Комфі» для забезпечення гарячими обідами.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Marintyla / 25 червня 2018, 13:32
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Neznayko / 25 червня 2018, 14:14
Якщо так далі триватиме в медицині, під керівництвом Супрунихи,то скоро будемо не в лікарню ходити , а до шаманів
3. orakul / 25 червня 2018, 15:58
2.Neznayko
« скоро будемо не в лікарню ходити , а до шаманів»

Не пиши такого бо забанят. Шамани це ж десь у бурятів і вских там евенків із чукчами. Кароче, в Расєї матушці. А це вже зрада.
4. Neznayko / 25 червня 2018, 20:44
А, тоді прошу пардону, не шамани, а свідомі мольфари! То є так!
5. orakul / 25 червня 2018, 20:53
4.Neznayko
«а свідомі мольфари! »

О Мольфари поки що можна. Та й то.... одного, того що напророчив розвал України ще до майдану замочили, тіпа щоб не каркав, чи що. Посилання на www.youtube.com
6. orakul / 25 червня 2018, 21:00
1.Marintyla
«зцілення енергією Рейки»

А скільки шекелів за рекламу цього Рейке платять? Тупо читаю у Вікіпедії "Практика рэйки основана в 1922 году Христианином Микао Усуи" Включаємо логіку і аналізуємо. У Японії ніколи не було християнства, як не старалися іудеї їм його навязати. Це одни із секретів успіху Японії. Крім того, за признанням самих ребе, у Японії найбільшими тиражами видаються Протоколи сіонських мудреців, про які свідомі й сном і духом не чули, не те що б ще читали. Подивившись на фейс того Рейки не покидає відчуття того, що він родич нашого Рабиновича. Далі розумні самі домислять а свідомим все одно щось пояснювати марно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації