Вхід | Реєстрація

Будь оригінальним і стильним разом із Antonio Biaggi

Будь оригінальним і стильним разом із Antonio Biaggi

На сьогоднішній день на українському ринку товарів працює чимало різноманітних фірм. У кожному торговому центрі можна нарахувати від п’яти до десяти магазинів фірмового взуття. І в кожній торговій точці продавці стверджують, що їхнє взуття пошите з натуральної шкіри, на вітрині представлені ексклюзивні моделі і тому подібне. Та радість від покупки триває зовсім недовго. Точніше, до того часу, доки покупець взує придбану модель на кілька годин. У результаті виявиться, що підошва абсолютно не пристосована для ходьби, матеріал черевиків — зовсім не шкіра, а ноги в них пітніють і набрякають.

Враховуючи всі ці факти, потрібно обирати відомий і стильний бренд, який повністю задовольнить примхи всіх своїх клієнтів.

 

Торгова марка, якій віддають перевагу і жінки, і чоловіки

Європейським брендом, що цінується в багатьох країнах, являється Antonio Biaggi (Антоніо Біаджі) переглянути продукцію якого можна на їх офіційному українському сайті ua.antoniobiaggi.com. Торгова марка переважно розрахована на дівчат та жінок, хоча чимало дійсно оригінальних і неповторних моделей для себе знайдуть і чоловіки. Цей європейський бренд називають міжнародним експертом з міського стилю життя. У інтернет-магазинах Antonio Biaggi представлений широкий асортимент взуття, аксесуарів і сумок. Бренд відрізняється від своїх конкурентів бездоганним стилем, що поєднує в собі яскравий сучасний дизайн та актуальні тренди. При виробництві взуття використовуються зручні колодки, натуральні матеріали та ексклюзивна фурнітура, що являється відмінною рисою продукції бренду. Практично всі моделі взуття витримані за принципом total look, тобто, в єдиному колірному рішенні. Antonio Biaggi диктує модні тенденції і вважається фаворитом у світі взуття. Підтвердженням цього є той факт, що в кожній колекції взуття враховані основні тренди зі світових столиць моди: Мілана, Лондона, Нью-Йорка, Токіо і Парижу. До речі, нові колекції  з’являються щосезону, тому в магазинах Antonio Biaggi представлені виключно актуальні моделі. Дизайн взуття розробляється італійським дизайнерським бюро, а виробництво здійснюється в Європі, Азії і Південній Америці. Лише в Україні, Росії і Казахстані нараховується більше 50 магазинів під однойменною назвою Antonio Biaggi.

Асортимент інтернет-магазину Antonio Biaggi представлений 1000 моделей взуття і аксесуарів на будь-який смак. Стильові напрямки бренду просто вражають, так як клієнти можуть обрати для себе і перевірену часом класику для офісного дрес-коду, і яскравий гламур для стильних вечірок, і модний спорт-шик для щоденних походів.

Клієнти Antonio Biaggi відзначають, що кожна колекція взуття і аксесуарів прекрасно поєднана за кольором, фактурою і стилістикою.

Отож,  якщо ви турбуєтесь про свій неповторний образ і здоров’я організму, заходьте в інтернет-магазин Antonio Biaggi і обирайте якісне і ексклюзивне взуття за смаком.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2018, 18:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації