Вхід | Реєстрація

Поліція розшукує особливо небезпечного ймовірно озброєного злочинця

Поліція розшукує особливо небезпечного ймовірно озброєного злочинця

Розшукуваний – 40-річний Суржан Віталій Олександрович, засуджений за вчинення злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. При собі може мати зброю.

Вибігши з суду, чоловік сів в автомобіль Audi A6 сріблястого кольору (на номерах однієї з балтійських країн), який завчасно припаркувала його співмешканка. Разом вони поїхали в невідомому напрямку. За свідченнями очевидців, під звуки пострілів охорони парочка втекла з місця подій. Свідки повідомили, що поліцейський 5 разів стріляв по колесах Audi, але куди потрапили кулі - не знають. Поліція на автомобілі «Нива» кинулася в погоню, але злочинця так і не наздогнали.

У Полтавському регіоні вже введено в дію оперативний план. На розшук злочинця орієнтовано весь особовий склад поліції області.

За останніми даними, поліція виявила покинутий транспортний засіб, на якому пересувався засуджений разом із жінкою.

Втікачі пересуваються пішки в межах Миргородського району. Тому поліція закликає місцевих жителів бути максимально обережними!

Не зупинятися на вимогу незнайомців, не підвозити їх, не впускати до будинків та уникати будь-яких контактів з невідомими особами.

У разі, якщо ви побачите схожого за описом чоловіка (можливо, разом із супутницею), в жодному разі не намагайтеся затримати його самостійно. НЕГАЙНО викликайте поліцію – 102.

Якщо ви бачили цю людину або вам відомі інші обставини, пов’язані з цією подією, просимо негайно інформувати поліцію за телефонами: (0532)51-77-02 (ч/ч ГУНП в Полтавській області), (0532) 51-76-72 (ситуаційний центр ГУНП в Полтавській області), факс (0532) 56-77-24.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2018, 18:05 | Миргород | Кримінал
1. Beri Mor / 28 червня 2018, 12:12
Бонні та Клайд полтавського розливу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації