Вхід | Реєстрація

ГО «Життя» закликає кобелячан не бути байдужими

ГО «Життя» закликає кобелячан не бути байдужими

Шановні кобелячани!

Останнім часом як у місті Кобеляки, так і в інших населених пунктах району збільшилась чисельність безпритульних тварин, які були підкинуті невідомими особами в громадські місця (паркові зони, пляжі), місця збору сміття, просто викинуті на вулицю.

Громадською організацією «Життя» направлено лист до Кобеляцького відділу поліції з проханням допомогти встановити зазначених осіб, адже такий злочин може бути кваліфікований як жорстоке поводження з тваринами, за що передбачено кримінальну відповідальність.

Звертаємось до всіх небайдужих кобелячан допомогти встановити тих осіб, хто сприяє безконтрольному розмноженню тварин (а потім викидає їх на вулицю, тим самим збільшуючи популяцію бездомних тварин), кому відомі випадки недбалого чи жорстокого ставлення власників тварин до своїх підопічних.

За підтверджені фото- та відеофакти гарантуємо винагороду та конфіденційність.


Автор: Ольга Заїка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 липня 2018, 10:30 | Кобеляки | Суспільство


1. AVRORA62 / 3 липня 2018, 21:10
Ой,як же це все не просто,багато людей не розуміють що це злочин.
2. Beri Mor / 3 липня 2018, 21:42
Розібратися б з безконтрольним розмноженням людей,точніше олігофренів,які плодять потомство заради коштів,які виділяються на дітей.
3. orakul / 3 липня 2018, 23:02
2.Beri Mor
«Розібратися б з безконтрольним розмноженням людей,точніше олігофренів,»

Для того, щоб цю проблему не помічали в ЗМІ і в соцмережі постійно й «вкидають» собачу тему. В результаті люди не помічають проблем людських і переключають увагу на проблеми собачі. Хоча, як кажуть, тварини не винні, а знову ж таки винні люди, з яких зробили олігофренів.
4. Чудо Юдо / 4 липня 2018, 09:33
Взагалі то підхід правильний - основне джерело безконтрольного поповнення безпритульних собак - люди, яким влом купити своій собаці нещасну таблетку чи зробити ій операцію.
Таким штрафи паяти потрібно, вести контроль за домашніми тваринами нарешті, як це робиться у світі цивілізованому - дивись і бродячих поменшає. Бо тоді кожен тричі подумає чи заводити собаку, якщо для цього потрібно буде виконати ряд вимог: облаштування, документи, прививки і т.п.
А зараз: захотів - завів, набридла - вигнав з дому, наплодила байстрюків - у мішок і на смітник! Шикарно!
5. Bazilo / 4 липня 2018, 22:04
А мені якраз цуценя потрібне.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації