Вхід | Реєстрація

У Дашківці вуличне освітлення працює всю ніч

У Дашківці вуличне освітлення працює всю ніч

Сільський голова Олександр Калантиря розповідає, що у самій Дашківці вуличне освітлення відновлене майже скрізь. У селах Ревущине та Шевченки ліхтарі встановлені не на всіх вулицях. Але цей процес триває. Не так давно додаткові освітлювальні прилади були встановлені поряд із автобусними зупинками.

За словами Калантирі, ліхтарі вуличного освітлення працюють протягом всієї ночі.

До досягнень останнього часу сільський голова зараховує і проведення ямкового ремонту по вулиці Шкільній і провулку Шпитальному. Роботи проводили працівники кобеляцької філії Облавтодору. За словами Калантирі, він задоволений співпрацею зі шляховиками. Сільський голова говорить:

– Усе зробили дуже швидко і якісно. Хотілося б більше, але подальший ремонт доріг унеможливлює дефіцит коштів.

У Дашківській сільській раді, як і в багатьох інших, мали великі сподівання на те, що ремонтувати дороги будуть при співфінансуванні з бюджету Полтавської області. Адже тих 75 тисяч, що виділила на ремонт доріг сама сільська рада, занадто мало. Але після чергової реорганізації в структурах обласного рівня і створення «Агентсва місцевих доріг» про співфінасування вже навіть не говорять.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2018, 10:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації