Вхід | Реєстрація

Жителі Супротивної Балки відзначили День села

Жителі Супротивної Балки відзначили День села

8 липня День села у Супротивній Балці виявився щедрим на гостей. Адже в цей день місцеві жителі святкували день села.

Очільник району Геннадій Супрун привітав всіх мешканців та гостей Супротивної Балки із цим чудовим святом. Після всіх теплих слів вдячності та привітань, адресованих жителям села, голова райради вручив відзнаки. За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди відзначення Дня села грамотами були відзначені вчитель початкових класів Супротивнобалківської ЗОШ Оксана Гужва та ветеран праці Марія Сопова.

Програма святкування була насичена різноманітними заходами. Винахідливість, неординарність, майстерність, музичні та співочі таланти продемонстрували гості свята аматорський колектив «Берегиня» із села Озера Кобеляцького району та солісти народного оркестру із м. Горішні Плавні.

Ще довго над селом розливались  музика, пісні, жарти і сміх.  Працелюбні й талановиті жителі с.Супротивна Балка  відзначали День села.


Автор: Прес-служба Новосанжарської районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації