Вхід | Реєстрація

Упродовж доби на дорогах Полтавщини у ДТП 2 людини загинули та троє – травмовано

Упродовж доби на дорогах Полтавщини у ДТП 2 людини загинули та троє – травмовано

Автомобільні аварії сталися на території Пирятинського району та міста Кременчук. 

Близько 16-ї години в селі Крячківка Пирятинського райну, 79-річний водій автомобіля ВАЗ 2106, рухаючись по вулиці, допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі легковим «Chevrolet Lacetti».

Унаслідок  аварії водій ВАЗа помер на місці (причини смерті встановлюються), а 53-річна пасажир вказаного авто з тілесними ушкодженнями доставлена до районної лікарні.

Близько 23-ї години у місті Пирятин, на 138-му кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків, 29-річний водій легковика «Citroën» допустив зіткнення з вантажівкою «Scania», яка була припаркована в попутному напрямку.

Унаслідок аварії водій легковика (мешканець міста Харків) загинув на місці, а 28-річний пасажир (житель Харківської області) отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.

У Кременчуці 48-річний водій автомобіля «ВАЗ 21140» (місцевий мешканець), рухаючись по проспекту Свободи, скоїв  наїзд  на  32-річного пішохода, що переходив дорогу.

Унаслідок наїзду пішоход отримав тілесні ушкодження.
За всіма фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування встановлюються всі обставини та причини автомобільних аварій.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2018, 14:55 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації