Вхід | Реєстрація

У Грицаївці відкрили дитячий майданчик

У Грицаївці відкрили дитячий майданчик

Облаштуванням території і встановленням ігрових споруд займалися майже всі жителі села.

Рік тому тижневик розповідав, що в Красному з’явився спортивний майданчик. Споруда включає в себе ігрову зону для дітей, баскетбольну і волейболу площадки та тренажери. Тому в цьому місці не лише граються діти, а й займаються спортом дорослі.

Як розповіла голова Красненської сільської ради Анна Зайченко, спільно з депутатами було прийняте рішення створити подібні зони відпочинку в кожному населеному пункті сільради. Невдовзі ігрові майданчики мають з’явитися в Соснівці і Гайовому, а 8 липня дитячу споруду відкрили в Грицаївці.

— Сільська рада придбала гірки і гойдалки, — говорить Анна Зайченко. — Щоб зекономити бюджетні кошти, залучили до їх монтажу жителів села. Хочу відмітити, що всі мешканці Грицаївки, хто має дітей чи онуків, відгукнулись на наше прохання. Окрема подяка Аллі Онищенко, яка контролювала весь процес будівництва.
Територію для ігрової споруди обрали біля магазину. За власні кошти батьки придбали огорожу, а сільрада — труби, цемент і фарбу. Самі батьки змайстрували пісочниці, посаджали квіти. Поряд розчистили територію під волейбольний і міні-футбольний майданчики.

На урочистості з нагоди відкриття ігрового майданчика зібралися майже всі жителі села. Сільський голова подякувала всім за плідну роботу та подарувала дітям іграшки і спортивний інвентар. Колектив художньої самодіяльності Красненського будинку культури виступив із концертною програмою.

— Паралельно ремонтуємо клуб у Грицаївці, — додала очільник сільради. — Його відкриватимемо на День села. У Соснівці та Гайовому встановлення майданчиків завершимо до днів населених пунктів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2018, 10:27 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації