Вхід | Реєстрація

Дороги в Красному відремонтують турки

Дороги в Красному відремонтують турки

Точніше, представники будівельно-ремонтної фірми «Онур» обіцяють провести ямковий ремонт у всіх населених пунктах сільської ради, доки возитимуть з їх територій ґрунт.

Як відомо, зараз на території Бутенківської громади триває масштабне будівництво автомобільної розв’язки і переїзду через залізничні шляхи. Ці конструкції є частинами майбутньої автодороги Н-31, яка з’єднуватиме Дніпро і Решетилівку. У березні відбувся розгляд тендерних пропозицій на визначення підрядника, який будуватиме дорогу в межах території Красненської сільської ради. Найменшу ціну запропонувала турецька будівельно-ремонтна компанія «Онур».

Красненський сільський голова Анна Зайченко розповіла, що обласне управління Держгеокадастру визначило ділянки за межами населених пунктів, де шляховики братимуть ґрунт для будівництва дороги. Це територія поряд із Соснівкою, яку місцеві називають окопи, і глинище неподалік Красного. Після вивезення порід представники компанії проведуть на ділянках рекультивацію. Вони звертались із проханням надати на це дозвіл до депутатів сільської ради.

Розміри територій, із яких братимуть ґрунт, Анні Зайченко невідомі:

— Оскільки ділянки знаходяться за межами населених пунктів, ними розпоряджається Держгеокадастр. Та ми домовились із представником компанія «Онур», що за рахунок власних коштів вони проведуть ямковий ремонт асфальтних доріг у населених пунктах сільської ради, а ґрунтові спланують грейдером. Учора спецтехніка працювала в Соснівці. Грейдер почистив під’їзд до села і проїхав по вулицях.

Сільський голова припускає, що невдовзі працівники компанії розпочнуть будівельні роботи.

 

P. S. Хоча може статися й так, що доки важковагова техніка їздитиме селами, то вщент зруйнує асфальт.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2018, 09:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації