Вхід | Реєстрація

Зловмисникам не стають на заваді ні двері, ні вікна

Зловмисникам не стають на заваді ні двері, ні вікна

У період із 2 по 9 липня чергові Новосанжарського відділення поліції зареєстрували 157 заяв і повідомлень. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 12 кримінальних правопорушень.

5 липня до поліцейських звернулась жителька Полтави, яка має будинок у селі Пудлівка. Жінка заявила, що з її будинку невідома особа викрала диван, крісла і два стільці. Зникле майно полтавка оцінила в 15 000 гривень. При виїзді на місце події співробітники сектору кримінальної поліції встановили, що меблі викрав житель Пудлівки. Речові докази поліцейські вилучили. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб» — карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк».

Наступного дня до правоохоронців надійшло звернення від мешканки села Писарівка. Вона повідомила, що протягом попередньої доби в дачному будинку, який належить жителю Полтави, зловмисник зламав замок вхідних дверей. Із приміщення злодій виніс газонокосарку «Агрімото», електрозварювальний апарат «Витязь», мікрохвильову піч «Сатурн» та програвач «Піонер». Сума завданих збитків встановлюється. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

7 липня про крадіжку з власного будинку розповів поліцейським житель Стовбиної Долини. Зі слів чоловіка, у період з 19:00 попереднього дня і до 2:00 невідома особа віджала пластикове вікно і проникла в будинок. Звідти злочинець викрав 1000 доларів і срібний ланцюжок. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 185 ККУ.

8 липня мешканка Старих Санжар виявила повішеною свою 46‑річну сусідку. Остання зловживала алкоголем. Поліцейські прибули на місце події разом із судмедекспертом. При огляді тіла на видимих ділянках тілесних ушкоджень, крім странгуляційної борозни в області шиї, не виявлено. Для встановлення причин смерті тіло направили в Новосанжарську районну лікарню. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 115 ККУ, «Умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині», — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2018, 10:16 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації