Вхід | Реєстрація

Доглядайте за своїми зубами і не забувайте посміхатися

Доглядайте за своїми зубами і не забувайте посміхатися

Людина, яка першою підмітила, що незнайомців зустрічають за їх зовнішнім виглядом, забула додати, що перше враження залежить ще й від посмішки. Адже в більшості ситуацій для того, аби привернути до себе співрозмовника, навіть, якщо ви його вперше бачите, необхідно знайти привід, щоб він посміхнувся. Цей прийом називають "ефектом бумерангу", оскільки на посмішку, коли вона доречна, завжди відповідають посмішкою. Та коли людина має проблеми з зубами, вона спробує не посміхатись або злегка прикриватиме рота. А це, м’яко кажучи, не зажди доречно в розмові.

У подібні ситуації мені доводилось потрапляти досить часто, оскільки раніше я мав проблеми із зубами. Ще рік тому я про це соромився говорити, але у цій статті хочу розповісти, як раз і назавжди здобути красиві білі зуби і голівудську посмішку.

 

Вініри зроблять зуби ідеально рівними і красивими

Одразу зізнаюсь, що в студентські роки я не відмовляв собі у каві й чорному чаї, лузав смажене соняшникове насіння, а також часто палив. Ніколи не дотримувався пауз між прийомом холодних і гарячих страв. Крім того, відвідував заняття боксом. Та ще й до всього нехтував походами до стоматолога. Усі ці фактори дуже негативно вплинули на зовнішній вигляд моїх зубів:

— через постійні бої на рукавицях кілька зубів надкололися, а соняшниковим насінням я поглибив сколи;

—  від напоїв і цигарок зубна емаль потемніла.

Щоправда, був ще один нюанс. Мій зубний ряд важко було назвати рівним. Тому, як розумієте, усміхаючись, я відчував дискомфорт. А згодом узяв звичку стискати губи.

Вирішити цю проблему мені допомогли в медичному центрі «Стоматологія від А до Я». А відкрив для мене цю клініку тато. Коли він побачив прийом зі стисканням губ, то ледве не знепритомнів від сміху.

Тато запитав:

— Ти що, ніколи не чув про вініри? Немає ніякої проблеми, ти сам її вигадав.

І показав мені веб-сторінку медичного центру www.stomatclinica.com.ua/ua/viniry/.

Ознайомившись із її змістом, я звернувся до спеціалістів «Стоматологія від А до Я». І вже за три прийоми стоматолога мої зуби стали ідеально рівними і красивими.

Так як з дитинства у мене була боязнь зубних лікарів, я спершу хвилювався. Але процедура мікропротезування виявилась абсолютно безболісною і фінансово доступною. Тепер у розмові з людьми я завжди намагаюсь знайти привід для жарту. Дякую вінірам і «Стоматології від А до Я».

 

Знімними протезами користуються і батько, і дід

Також тато розповів, що вже давно користується послугами клініки «Стоматологія від А до Я». Спершу він відвіз до спеціалістів цього медичного центру діда, де йому встановили систему на телескопічних коронках. Вона має вигляд дуже зручного протезу, який замінює кілька зубів. Така система утримується з ряді за допомогою коронки. Її абсолютно не помітно, а користуватись нею дуже зручно.

Та потім у батька також виникли проблеми із зубами, точніше, з одним. Він перечитав на офіційному сайті клініки www.stomatclinica.com.ua/ua/znimne-protezuvannya-zubiv/, що знімний протез можна встановити на місце одного зуба.

У результаті відвідин лікаря виявилось, що медичний центр «Стоматологія від А до Я» у повній мірі підтверджує свою назву. Татові встановили пластмасовий протез і він усміхається на всі 32 зуби.

Хочу порадити всім, якщо у вас з’являються проблеми із зубами, не зволікайте з лікуванням. Просто зверніться в медичний центр «Стоматологія від А до Я», тут допоможуть і дитині, і дорослому.   


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації