Вхід | Реєстрація

Дорогу на Червоні Квіти почали відновлювати

Дорогу на Червоні Квіти почали відновлювати

Усі, кому доводилося хоча б один раз їздити з боку Біликів до Червоних Квітів, Чорбівки чи інших населених пунктів, розташованих поруч із названими селами, знають, що місцева автодорога знаходиться в жахливому стані. Пересуватися по ній із швидкістю понад 60 кілометрів на годину можуть лише власники дорогих і міцних «позашляховиків» або ті, хто їздить на «Жигулях» і давно махнув рукою на стан підвіски і ходової свого «сталевого коня».

Але, здається, через кілька днів дорога між Біликами і Червоними Квітами, нарешті, стане придатною для руху всіх без виключення транспортних засобів. У перших числах липня на багатостраждальній автодорозі нарешті з’явилися ремонтники. Станом на 6 липня вони проводили ямковий ремонт на околиці села Куст-Кущі.

Червоноквітівський сільський голова Людмила Рибалко повідомила, що ямковий ремонт дороги проводиться за рахунок коштів, виділених із обласного бюджету. Агенція місцевих доріг направила на ці потреби 468 тисяч гривень. Ще сто тисяч виділили із сільського бюджету.

Людмила Рибалко також розповіла, що зараз веде активні перемовини з місцевими сільгоспвиробниками, прохаючи їх теж взяти участь у фінансуванні ремонту дороги.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2018, 10:22 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації