Вхід | Реєстрація

На Полтавщині викрили неіснуючого виробника масла

На Полтавщині викрили неіснуючого виробника масла

Фейковий завод знайшли у Шишацькому району.

Більше про це повідомляє ТСН.Тиждень.

– На пачці переконливо писали – зроблено з 100%-ого коров’ячого молока і дотримані всі ГОСТи. Знаючи що, на 200-грамову упаковку потрібно 4 літри молока, бізнесмени явно мали працювати собі у збиток, тому що найдешевше молоко від фермерів уже коштує 28 гривень, а ще ж заробити треба і собі, і магазину, і на виробництво витратитися, і на транспорт. Мінімум виходить без податків 40 гривень. – йдеться у сюжеті.

За словами журналістів, підприємство, що вказане на пачці, має 4 філії разом із Шишаками. Воно називалось “Гадячсир”, потім “Техмолпром”, а зараз – “Полтавамолпрод”. Вивіски змінювалися, а упаковка була зроблена так, що воно ніби то виготовлене у Шишаках, а насправді його могли виготовити і в Гадячі, і в Білій Церкві.

Вказану ситуацію вже прокоментували у обласній поліції.

– Дякуємо редакції новин за важливе повідомлення. За фактом отриманої інформації слідчим управлінням поліції Полтавської області відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 227 Кримінального кодексу України (Випуск або реалізація недоброякісної продукції). Розпочате досудове розслідування, – написав на своїй сторінці мережі facebook керівник поліції Полтавщини Андрій Замахін.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2018, 15:53 | Шишаки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації