Вхід | Реєстрація

Робота водієм приносить дохід і корисні знайомства

Робота водієм приносить дохід і корисні знайомства

Сьогодні кожен успішний житель нашої країни знає, що для реалізації власних бажань і достойного фінансового забезпечення своєї сім’ї, потрібно багато працювати. Іноді для цього доводиться поєднувати кілька професій. Особливо це актуально, коли основна робота не надто обтяжує і є час для додатково заробітку. Згідно статистики, попутно підзаробити тяжче людям, які не мають транспортного засобу, а от автомобілістам знайти роботу дуже просто. 

 

Львів’яни завжди не проти підзаробити в таксі

Прекрасну можливість для основного і додаткового заробітку пропонує служба таксі 838. Робота у Львові водієм вважається досить престижної і прибутковою. Також вона має ряд переваг. По-перше, у цьому місті постійно велике скупчення туристів, яким постійно потрібно переїжджати від однієї історичної пам’ятки до іншої. По-друге, нові знайомства породжують нові ділові зв’язки.   

Крім того, надзвичайно зручно працювати саме в Такси 838. Водій має можливість обрати для себе той графік, який його найбільше влаштовує. З кожного внутрішнього замовлення автомобіліст отримує близько десяти відсотків. У службі працюють виключно професіонали своєї справи, які забезпечать водіїв кваліфікованою техпідтримкою. Для роботи в таксі 838 автомобілісту не потрібно сплачувати вступні внески або абонплату. Якщо людина має водійське посвідчення і готовність заробляти, але в неї немає власного автомобіля, то з цим не виникне жодних проблем. Служба таксі 838 забезпечить водія власним транспортним засобом.  

Головне, що кандидату на роботу в службу зовсім не потрібно проходити тривалі співбесід, стояти в чергах чи заповняти довжелезні анкети. Достатньо зайти на сайт служби https://taxi838.ua/lviv , знайти електронну анкету і відповісти на кілька запитань.

 

Чому саме служба 838

Комфортабельні і безпечні перевезення — саме так можна охарактеризувати сервіс 838. Кожен працівник компанії розуміє, що їх клієнтам потрібно вчасно дістатись до місця призначення і залишитись задоволеними від поїздки.  Тому в таксі 838 працюють лише відповідальні і досвідчені водії, які пропонують послуги з перевезення за доступними тарифами. Не дарма ж компанія успішно працює і розвивається в різних містах України більше 12 років.

Клієнтам подобається користуватись таксі 838, так як вони можуть обрати автомобіль різної комфортабельності, заздалегідь дізнатись ціну своєї поїздки. Крім того, завдяки значній розгалуженості сервісу таксі 838, єдиний номер діє на всій території країни.

Отож, якщо ви бажаєте працевлаштуватись у солідну компанію або скористатись послугами комфортного перевізника, звертайтесь у таксі 838.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2018, 11:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації