Вхід | Реєстрація

Рівень смертності перевищує народжуваність у три з половиною рази

Рівень смертності перевищує народжуваність у три з половиною рази

Такою невтішною є статистика за першу половину цього року в Новосанжарському районі.

Керівник Новосанжарського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тетяна Пудло розповіла про статистику народжуваності, одруження, розлучення і смертності, що була зафіксована протягом шести місяців 2018 року.

За перше півріччя у районі народилось 79 дітей: 47 дівчаток та 32 хлопчики. Найбільше дітей з’явилось на світ у січні — 21. Протягом аналогічного періоду 2017 року народилось 100 малюків, з них 59 — дівчаток. Найпоширеніше ім’я хлопчика — Ілля, дівчаток — Софія, Вікторія. Рідковживані — Ренат, Демід, Мілана, Аріна, Далія, Мілєна, Жасмін, Євангеліна.

У 2018‑му на весільний рушник стали 51 пара. Найактивніше одружувались у січні (11), найменше — у травні (5). Вік найстаршого нареченого становив 77 років. Наймолодшою була 19‑річна наречена. Працівники відділу склали 14 актових записів про розірвання шлюбу. У минулому році на три пари більше виявили бажання створити сім’ю, а розвелись — 4.

— Шість громадян вирішили змінити свої імена, — говорить Тетяна Пудло. — Також проставлено три записи про усиновлення і 15 — про визнання батьківства.

Протягом півроку померли 291 чоловік: жінок — 141, чоловіків — 150. Найбільше в останню путь провели у березні — 61. У 2017-му попрощались із 351 жителем району. З них жінок — 193, чоловіків — 158.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2018, 09:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації