Вхід | Реєстрація

Плитка для кухні: поради фахівців

Плитка для кухні: поради фахівців

Якщо ви вважаєте, що керамічна плитка є універсальним оздоблювальним матеріалом, то глибоко помиляєтесь. Коли справа стосується вибору кахлів для кухні, у першу чергу потрібно пересвідчитись, що її можна використовувати в середині приміщень. Особливо тих, де постійно змінюється температурний режим. Тому обов’язково потрібно вивчити всі технічні характеристики кахлів, вказані на упаковці.   

https://imperiyasantehniki.com/plitka/dlja-kuhni.html

Розібратись із усіма нюансами, які слід враховувати при виборі кухонних кахлів, нам допомогли фахівці столичного інтернет-магазину "Імперія сантехніки".

Вони розповіли, що найбільш проблемними зонами в кухні є стіна, де знаходяться варочна поверхня і раковина:

— Тому робочу зону у першу чергу оформляють фартухом із кахлів. Таким чином ви надійно захистите стіну від жиру, кіптяви й води. Та обираючи кухонні кахлі, не забувайте і про дизайн самої кімнати, адже фартух може як прикрасити, так і зіпсувати стіну. Радимо обирати кухонну плитку і декор на офіційному сайті "Імперія сантехніки" за адресою https://imperiyasantehniki.com/plitka/dlja-kuhni.html.

Фахівці наголосили, що на фартух постійно забруднюватиметься. Крім того, на кахлі буде впливати висока температура, від чого жир і кіптява глибоко в’їдатимуться у керамічну плитку. Тому господиня постійно очищуватиме фартух різними миючими засобами. Цей чинник не можна не враховувати. Важливо, аби кухонна плитка була максимально щільною, ще краще — з емалевим покриттям. Цю інформацію можна дізнатись із упаковки, у якій знаходяться кахлі. Для кухонного фартуха ідеально підійдуть кахлі, які мають високий опір до хімічних речовин. Їх позначають спеціальним маркуванням АА.  

— Оскільки на кухонну плитку взаємодіятимуть різні температурні режими, важливо, щоб вона володіла високою термостійкістю, — пояснили представники "Імперії сантехніки". — На цей нюанс мають звертати увагу власники газових плит. Лише якісні кахлі здатні витримувати температуру до 120 градусів. 

Наостанок фахівці "Імперії сантехніки" зупинились на дизайні кухонного фартуха.

Якщо власники будинку обирають для кухні стриманий дизайн, кахель має бути однотонним. Його потрібно поєднувати з іншими елементами кімнати. Універсальними вважаються білі кахлі, так як вони підходять до всіх відтінків. У випадку, коли господарі вже придбали кухонний гарнітур або принаймні знають, яким кольором він буде, плитку бажано обрати такого ж відтінку. Пам’ятайте, чим яскравішу гамму ви оберете для кахлів і кухонного гарнітуру, тим більшою за параметрами має бути сама кімната. Інакше, кухня здаватиметься маленькою і не затишною. Те ж саме стосується  великим за розміром кахлів або об’ємних малюнків.

Користуйтесь цими порадами і купуйте кахлі в інтернет-магазині "Імперія сантехніки".


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2018, 11:42 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації