Вхід | Реєстрація

Земельні торги у липні принесли більше 2 мільйонів у бюджети сільрад

Земельні торги у липні принесли більше 2 мільйонів у бюджети сільрад

До бюджету сільських рад Полтавщини надійшло більше двох мільйонів гривень за проведення земельних торгів у липні 2018 року

 

На земельних торгах, які були проведені 4-6, 9, 16-18 червня 2018 року в Головному управлінні Держгеокадастру у Полтавській області, аграрії придбали права оренди на 20 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які знаходяться на території Лохвицького, Козельщинського, Семенівського, Кременчуцького, Гадяцького й Новосанжарського районів.

Загальна площа переданих в оренду земельних наділів склала більше 269 гектарів. Земельні ділянки використовуватимуться для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Найдорожче під час торгів продані права оренди на земельні наділи площею 4,50 гектара, 20 гектарів і 23,5 гектара на території Білогорільської сільської ради Лохвицького району й Мануйлівської сільської ради Козельщинського району, де стартова ціна піднялася до 110,8%, 77,48% та 71,04% від нормативної грошової оцінки.

У результаті торгів за користування земельними ділянками до бюджету сільських рад Лохвицького, Козельщинського, Семенівського, Кременчуцького, Гадяцького й Новосанжарського районів щорічно надходитиме орендна плата у розмірі більше 2 мільйонів гривень.

Довідково. Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах». Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».


Автор: Прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2018, 11:31 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації