Вхід | Реєстрація

Працівники селищної ради ділилися досвідом

Працівники селищної ради ділилися досвідом

Минулої п’ятниці на базі Новосанжарської об’єднаної територіальної громади проходив практикум на тему «Реформування сфери житлово‑комунального господарства».

Практичні навчання організували і провели працівники селищної ради спільно з Полтавським регіональним відділенням Асоціації міст України.

У роботі практикуму взяли участь народний депутат Андрій Река, селищний голова Інна Коба, виконавчий директор регіонального відділення Галина Безносик, староста Зачепилівки Михайло Заріцький, працівники Новосанжарської селищної ради, міські, селищні, сільські голови та секретарі рад.

На початку зустрічі Андрій Река поінформував присутніх про аспекти процесу децентралізації, подальшу долю районів та відповів на запитання присутніх.

Галина Безносик зазначила, що оскільки селище є одним із лідерів з благоустрою, Нові Санжари обрали місцем проведення цього практикуму. Чотири роки поспіль селище стає переможцем всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

Під час перегляду фільму про Нові Санжари Інна Коба розповіла деякі факти з історичного минулого та сучасного життя селища.

Директор комунального підприємства «Джерело» Новосанжарської селищної ради Наталія Давиденко ознайомила присутніх з роботою установи.

Про повноваженнями органів місцевого самоврядування у процесі надання житлово‑комунальних послуг учасникам практикуму розповів спеціаліст загального відділу селищної ради Олег Шкурупій. Заступник селищного голови Валентин Івашина зупинився на особливостях організації благоустрою в громаді.

Для гостей провели екскурсію селищем. Вони відвідали дошкільний навчальний заклад «Лелеченька», КП «Джерело», медичний центр «Нові Санжари», побували в капличці Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, у парку Батьків і дітей.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2018, 10:13 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації