Вхід | Реєстрація

Керівництво кобеляцької поліції здійснило прийом громадян Підгорянської сільради

Керівництво кобеляцької поліції здійснило прийом громадян Підгорянської сільради

Відповідно до затвердженого графіку, у п’ятницю, 28 липня поточного року, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького відділу поліції Тарас Несторик, заступник начальника-начальник слідчого відділення Кобеляцького відділу поліції Сергій Вільховий спільно з представником Бюро безоплатної правової допомоги Ілоною Бобрищевою провели виїзний прийом громадян в Підгорянській сільській раді Кобеляцького району.

При зустрічі з працівниками сільської ради та її мешканцями Тарас Несторик зазначив, що такі виїзди керівництвом району проводяться не для того, щоб шукати недоліки у роботі сільських рад, а перш за все, з метою поспілкуватися з громадами, безпосередньо від людей почути про існуючі проблеми і разом шукати можливі шляхи їх вирішення.

Під час спілкування з громадою Підгорянської сільської ради обговорювалися питання різного характеру, від конфліктів з сусідами до ходу розслідування проваджень, що перебувають у роботі районного відділу поліції.

Окремо керівниками районного відділу поліції акцентовано увагу про встановлення камер відеоспостереження на околицях села.

Ілона Бобрищева в свою чергу надала відповідні юридичні консультації.

Всім хто звернувся з питаннями до керівників установ, було надано необхідну допомогу та роз’яснення.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2018, 10:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації