Вхід | Реєстрація

Кримінал: тяжкі тілесні та дрібні крадіжки

Кримінал: тяжкі тілесні та дрібні крадіжки

За останні два тижні на території Кобеляцького району сталося два злочини із розряду тяжких. Це — убивство в Грицаївці та побиття чоловіка в Біликах.

Про трагедію в Грицаївці ми вже повідомляли на сайті «ЕХО». 24 липня під час спільного розпиття спиртних напоїв посварилися місцевий житель та його співмешканка. У результаті жінка вдарила чоловіка ножем. Від отриманого поранення нещасний помер.

А в останній день липня по району почала курсувати чутка про вбивство в Біликах охоронника колишнього свинокомплексу «Сільські традиції». Інформація виявилася не зовсім точною. 48‑річний мешканець одного із сіл району, який дійсно працював у фірмі, що надає послуги з охорони будівель колишнього свинокомплексу, станом на 31 липня був живий. Хоча його стан є стабільно тяжким. Нещасному буквально проломили череп металевим предметом, швидше за все — ломом. За життя чоловіка зараз борються як кобеляцькі, так і полтавські медики.

Трагедія сталася в ніч з 29‑го на 30 липня. Між двома охоронцями виникла сварка, а потім і бійка. У хід пішов лом. Цікаво, що постраждалий є досить відомою особистістю в колі кобеляцьких наркоманів, ледве не старійшиною цеху. І при цьому його прийняли на роботу в охоронну фірму.

Підозрюваного в злочині затримали.

 

Злодійкуваті підлітки

За останні два тижні поліцейські розкрили два злочини, у яких підозрюють 18‑річних юнаків.

У Озерах підліток не придумав нічого кращого, як серед ночі взяти чужий мотоцикл «Урал». Певно, хлопчина вирішив трішки покататися. Власник мотоцикла звернувся в поліцію. Мотоцикл знайшли в кущах, поряд із місцевим будинком культури. Знайшли і того, хто його викрав. Тепер 18‑річний тінейджер відповідатиме перед судом. Санкція статті 289 Кримінального кодексу «Незаконне заволодіння транспортним засобом» передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 тисяч гривень або позбавлення чи обмеження волі на строк до 5 років.

Інший злочин за участю 18‑річного підлітка стався в Кунівці під час місцевого сільського свята. Там юнак викрав акустичну колонку. Злодюжку теж швидко знайшли. Кримінальне провадження відкрили за фактом крадіжки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2018, 13:05 | Кобеляки | Кримінал


1. Anna Krawche / 4 серпня 2018, 12:09
Дуже «об*єктивна» інформація щодо нанесення травм 48-річному охоронцю "Сільських традицій". По-перше, чому автор згадав, що постраждалий "є досить відомою особистістю в колі кобеляцьких наркоманів, ледве не старійшиною цеху", але чомусь не розповів про минуле особи, яка нанесла травми? Чому пан Ігор не поцікавився кримінальним минулим чоловіка, який ймовірно проломив людині голову? Підказую, порозпитуйте. Багато цікавого нариєте.

Через це складається враження, що чоловік по заслузі получив по голові.

Він же наркоман, так хай лежить в реанімації (і по чуткам родичі вже купили йому поховальний костюм). Це ж нормально, коли наркоманам ломом (ймовірно) по голові б"ють. Та навіть якщо і наркоман, то може колишній?

У такому випадку, його тепер на роботу не брати, га?
2. Beri Mor / 4 серпня 2018, 13:05
1.Anna Krawche
«Це ж нормально, коли наркоманам ломом (ймовірно) по голові б"ють. »

Звичайно це ненормально.Бо наркомани в рази частіше проломлюють голови громадянам.
1.Anna Krawche
« Та навіть якщо і наркоман, то може колишній?
»

Таких не існує.
1.Anna Krawche
«У такому випадку, його тепер на роботу не брати, га?»

Я б не взяв 100%.
3. Anna Krawche / 4 серпня 2018, 14:51
Beri Mor ,
1) надайте мені статистику, що наркомани проломлюють голову частіше,аніж, наприклад, алкоголіки;

2) деякі люди все ж знаходять силу та зав*язують. І не кажіть, що таких немає, бо смішно.

3) Ви - це не істина. Люди, які поступилися колись, мають право на другий шанс.
4. Anna Krawche / 4 серпня 2018, 14:54
Beri Mor до того ж, якщо керуватися Вашою логікою і не брати людей, які були алко та наркокадрами, де вони гроші будуть заробляти? чи на Вашу думку, хай краще крадуть?
5. Shulichka / 4 серпня 2018, 18:13
В Ігора Філоненка немає і краплі совісті!!!! Навіщо так обпаскудили людину? І навіщо брешете що підозрюваний затриманий? Він гуляє селом!
6. Beri Mor / 4 серпня 2018, 21:00
3.Anna Krawche
«Beri Mor ,
1) надайте мені статистику, що наркомани проломлюють голову частіше,аніж, наприклад, алкоголіки;
»

При чому тут алкоголіки?Я порівнював наркомана та звичайну добропорядну людину.
3.Anna Krawche
«) деякі люди все ж знаходять силу та зав*язують.»

А ось тут бажано статистику.
3.Anna Krawche
« Ви - це не істина.»

Боже збав.
[[ЦИТАТА|4|Anna Krawche|Beri Mor до того ж, якщо керуватися Вашою логікою і не брати людей, які були алко та наркокадрами,
Читайте уважно,я написав,що Я б не взяв,інші нехай беруть,хіба я проти?
7. KBITKA / 6 серпня 2018, 12:25
Скажіть будь ласка, І.Філоненко, Ви впевнені, що заголовок статті "тяжкі тілесні та дрібні крадіжки" написали, перебуваючи у повному здоров’ї?
Невже насправді існують ТЯЖКІ КРАДІЖКИ? Чи може бувають ТІЛЕСНІ КРАДІЖКИ?

Вибачте, Ви взагалі що собі думаєте?
8. Selena2017 / 6 серпня 2018, 16:26
7.KBITKA
«. KBITKA / сьогодні, 12:25»


Та тут просто механічна помилка, пропущено слово - пошкодження. Навіщо вже так емоційно? Журналістська праця - не мед, виснажує.
9. Чудо Юдо / 6 серпня 2018, 21:31
7.KBITKA
«Вибачте, Ви взагалі що собі думаєте?»

Невже це така велика проблема?
Я якось прочитавши автоматично подумав про побої. Хоча чисто з граматичної точки зору, то справді помилка.

Хоча тяжкі крадіжки мабуть бувають... У мене нещодавно на дачі ледь не сперли ківш із трактора (ще від діда залишився, валяється собі у дворі, не придумаю що з ним робити). Бачу совали по двору, але потягти так і не змогли - тяжкий дуже :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації