Вхід | Реєстрація

У Комендантівці турбуються про безпеку

У Комендантівці турбуються про безпеку

Мешканці цього населеного пункту хочуть установити камери відеоспостереження.

Менше двох тижнів триває прийом проектів для Бюджету участі Полтавської області, а жителі нашого району вже подали в райраду кілька цікавих ідей.

Важливий проект може втілитись у Кобеляках, на території центральної районної лікарні. Головна медична сестра Вікторія Омеляненко хоче за рахунок обласного і районного бюджетів облаштувати прибудинкову територію паліативного відділення. Відповідно до проекту, поряд із приміщенням мають з’явитись вуличні ліхтарі на сонячних батареях. Територію викладуть тротуарною плиткою, облаштують клумбу. Установлять для пацієнтів відділення і їх відвідувачів лавочки. Для людей із обмеженою руховою активністю збудують відкриту терасу з пандусами.

Жителі Комендантівки прагнуть зробити своє село безпечнішим. За 148 717 гривень вони планують придбати 13 камер відеоспостереження та необхідне для їхньої роботи обладнання. Дев’ять камер стежитимуть за територією на відстані 80 метрів, чотири — на 20‑метрову відстань. Їх установлять на в’їзді і виїзді з населеного пункту та на його території.

Мешканці Деменок, за прикладом своїх сусідів з Мартинівки, хочуть придбати для підростаючого покоління дитячий майданчик. Його вартість — майже 150 000.

За неофіційною інформацією, свої проекти готують Кобеляцька міська і Василівка сільська ради.

Усім, хто має цікаву ідею, варто поквапитись. Адже проекти приймаються до 20 серпня.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2018, 09:03 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації