Вхід | Реєстрація

Жителів Сухинівки розважали столичні артисти

Жителів Сухинівки розважали столичні артисти

Крім київського гурту, на сухинівців чекала концертна програма від місцевих виконавців, святковий салют і дискотека.

У суботу, 28 липня, у Сухинівці відбулося одразу кілька приємних подій. Зранку в сільському будинку культури одружилися Леонід і Яна Стовби. Церемонію для молодят провели працівники сільської ради.

Далі відбулися традиційні спортивні змагання з шашок і настільного тенісу. По завершенню турніру переможці отримали солодкі призи.

О 15:00 жителі та гості села зібралися на урочистості, присвячені черговому Дню народження Сухинівки. Місцеві артисти підготували для глядачів цікаву концертну програму. Вони танцювали, співали і показували кумедні мініатюри. Цього дня на сцені виступали жіночий вокальний колектив «Криниченька», Олексій та Сергій Стогнії, Вікторія Татарко, Тетяна Литвин, Наталія Кокудак, Альона Ткаченко, Марина Литвин, Владислав Кокудак і Анатолій Федоренко.

Сухинівський сільський голова Ігор Рябека привітав односельців зі святом і вручив подарунки працівникам соціальної сфери. Цього року колективу «Криниченька» виповнюється тридцять років із дня заснування. Учасницям колективу очільник сільради подарував електрочайник та посуд. Ігор Рябека побажав здоров’я односельцям і подякував місцевим підприємцям та аграріям за допомогу в благоустрої й розвитку населених пунктів сільради.

Також жителів Сухинівки привітали представник агрофірми «Добробут» Петро Лаврик і депутат райради Ігор Проценко. Дружина Ігоря Андрійовича оплатила дітлахам надувну гірку і пригостила їх морозивом.

Про історію села глядачам розповіла Валентина Бутиріна. Її розповідь супроводжувалась слайд-шоу, яке підготували Павло Різун і Василь Мирошнеченко.

Виявляється Сухинівська сільська рада була утворена ще в 1926 році. Згодом село приєднували до Розсипалівської та Іванівської сільрад. Так тривало до 1991-го.

Увечері з двогодинною програмою для сухинівців виступив столичний ансамбль «Гуляй душа». Та на цьому святкування не завершилось, оскільки всі відпочиваючі мали можливість переглянути святковий салют, а потім потанцювати на дискотеці, яка тривала до 4‑ої години ранку.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації