Вхід | Реєстрація

Полтавця, який вдарив таксиста ножем, посадили під домашній арешт

Полтавця, який вдарив таксиста ножем, посадили під домашній арешт

Суд посадив під домашній арешт полтавця, який біля кафе «Старт» вдарив таксиста ножем, не бажаючи платити 60 грн за поїздку

Київський райсуд Полтави обрав міру запобіжного заходу Євгену Безуглову, який 1,5 тижні тому вдарив ножем таксиста. 25 липня суддя Юрій Куліш посадив його під частковий домашній арешт. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень та офіційного сайту суду.

Нагадаємо, подія сталася 22 липня біля кафе «Старт», що на вул. Соборності, 46. Згідно з матеріалами справи, Євген Безуглов викликав таксі «Абсолют» о 8-й вечора. Їхати він збирався від вул. 9 травня, 40, до зупинки «Новозаводська». Служба подала машину і чоловік сів туди разом із дружиною та дитиною.

Під час поїздки Євген Безуглов попросив змінити маршрут та висадити їх поблизу кафе «Старт». За послуги таксі водій попросив 60 грн. Така ціна викликала у чоловіка невдоволення, стався конфлікт і Безуглов почав бити кулаками лобове скло автомобіля.

Таксист подзвонив оператору та попросив викликати поліцію і надати допомогу. На місце події під’їхали троє таксистів на своїх автомобілях. Між чоловіками виникла сварка та бійка. Євген Безуглов погрожував таксистам тілесними ушкодженнями та вихопив розкладний ніж.

Після цього він пошкодив колеса усіх чотирьох автомобілів — того, на якому приїхав та решти, на яких приїхала допомога: Mazda 3, Daewoo Lanos, Audi 100 та Daewoo Sens. Один з таксистів намагався йому завадити і отримав удар ножем у грудну клітину. Його госпіталізували до 3-ї міської клінічної лікарні Полтави.

Далі вже приїхав патруль поліції і затримав дебошира. Все це відбувалося на очах його родини, відвідувачів кафе та перехожих. До того ж, чоловік був п’яний. Проти нього відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч.4 ст.296 ККУ (Хуліганство).

За три дні Євгену Безуглову обрали запобіжний захід — домашній арешт. З 20:00 до 8:00 йому заборонено виходити з помешкання. Правоохоронці просили взяти його під варту, але суд врахував, що чоловік має постійне місце проживання, одружений, має на утриманні неповнолітню дитину та є фізичною особою-підприємцем (торгує фруктами та овочами). На думку судді, це свідчить про міцність соціальних зв’язків, а значить домашнього арешту буде достатньо.

На суді Євген Безуглов пояснив свої дії тим, що після висадки таксист попросив подвійний тариф. Він на це не погодився і стався конфлікт. Після цього, за його словами, приїхало ще кілька автомобілів таксі із 5-ма людьми, які мали «бити».

Зазначимо, що тариф таксі «Абсолют» складає 30 грн за посадку та 5 грн/км. Відстань від вул. 9 травня, 40, де таксист забрав Євгена Безуглова, до вул. Соборності, 46, складає близько 6 км. Тобто водій попросив у пасажира плату за лічильником.

Варто відзначити, що ім’я підозрюваного — Безуглов Євген Федорович — повністю збігається із іменем чемпіона з боксу, родом з Полтави. Однаковий в них і вік — 35 років.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2018, 12:26 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації