Вхід | Реєстрація

За минулу добу на Полтавщині у ДТП загинули дві людини

За минулу добу на Полтавщині у ДТП загинули дві людини

Автомобільні аварії сталися у Пирятині, Кременчуці та Миргороді. 

Близько 8-ї ранку у місті Пирятин 26-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101», рухаючись вулицею Європейська, здійснив наїзд на 77-річну жінку. Пішохода з тілесним ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася близько 21-ї години, у місті Кременчук. Водій «Opel Vectra» 1954 року народження, під час руху вулицею Ярмаркова, здійснив наїзд на невстановленого чоловіка. Від отриманих травм пішохід загинув на місці. Проводяться заходи по встановленню його особи.

Близько 22:30 у місті Миргород, на перехресті вулиць Незалежності та Гоголя, сталося зіткнення автомобілів «ВАЗ-21113» та «Renault Trafic». За кермом легковика перебував 25-річний миргородець, мікроавтобусом керував 35-річний житель району.

У результаті аварії помер у кареті швидкої водій ВАЗа, а 25-річний пасажир тієї ж автівки з численними тілесними ушкодженнями доставлений до медичної установи. 

За всіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за відповідними частинами статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.  Працівники поліції встановлюють всі обставини та причини автомобільних аварій.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2018, 10:43 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації