Вхід | Реєстрація

Визначили час і місце проведення цьогорічного фіналу Кубка Полтавщини

Визначили час і місце проведення цьогорічного фіналу Кубка Полтавщини

Учора відбулось засідання виконкому ГС «Федерації футболу Полтавщини». На порядку денному обговорили 10 питань. Зокрема, підбили підсумки першого етапу чемпіонату Полтавської області 2018 року. Також визначили час і місце проведення цьогорічного фіналу Кубка Полтавщини.

За результатами першого етапу чемпіонату 10 команд Полтавщини потрапили до Вищої ліги. З них порівну по 5 – команди груп А і Б, повідомляють у Полтавській ОДА.

У «десятці», зокрема, є полтавська команда «Легіон» і кременчуцька команда «Фламінго». Ще 10 команд потрапили до першої ліги групи А, 11 команд – до першої ліги групи Б.

– З гордістю зауважую: в області немає жодної футбольної команди, яка б тим чи іншим способом не долучилася до ГС «Полтавської федерації футболу». Всі команди з районів вже брали участь у змаганнях, які влаштовувала наша федерація, – зауважив голова Полтавської ОДА, голова ГС «Федерація футболу Полтавщини» Валерій Головко.

На нараді вирішили, що фінал Кубка Полтавської області 2018 року проведуть 15 серпня о 17 годині на стадіоні «Локомотив».

– До фінальної частини для визначення чемпіона області виходять 8 команд. Це 2 кращі команди з Вищої ліги та 6 кращих команд Першої ліги. До речі, за дві і кожну наступну неявку на календарну гру без поважної причини членам команди юнаків зніматимемо по 3 залікові бали в турнірній таблиці, – зазначив Валерій Головко.

На засіданні також підбили підсумки роботи контроль-дисциплінарного комітету Федерації футболу Полтавщини протягом першого етапу чемпіонату Полтавщини цього року.

– Протягом 7 цьогорічних засідань комітету ми розглянули 42 питання щодо додаткових рапортів арбітрів, рапортів спостерігачів арбітражу, а також щодо протестів тренерів юнацьких команд на участь у матчах незаявлених гравців. Згідно Дисциплінарних правил на порушників наклали штрафів на загальну суму 31 тисяча гривень, – додав Валерій Головко.

Також на засіданні вирішили надати 100 тисяч гривень районним та міським федераціям футболу, які є членами ГС «Федерація футболу Полтавщини».

– І далі працюватимемо над розвитком футболу в районах, а також над розвитком дитячого футболу. Нині дітям є де грати, але маємо відкрити ще 2 футбольні поля у районах області. А ще – 2 футбольні інтернати у Полтаві та Кременчуці. Нехай діти живуть і навчаються відповідно до своїх захоплень та інтересів, – підсумував Валерій Головко.

Наприкінці наради обговорили і штатний розпис ГС «Федерація футболу Полтавщини». Виконавчий директор Федерації Віктор Пожечевський запропонував затвердити розпис у складі 8 чоловік. Пропозицію підтримали.

– У нас працюють 2 відділи: відділ змагань і адміністративний. У першому працюватимуть начальник відділу, 2 спеціалісти та водій. В адміністративному потрібні бухгалтер, юрист і прибиральниця, – пояснив Віктор Пожечевський.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2018, 11:09 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації