Вхід | Реєстрація

На Гадяччині виявили жінку з двома дітьми, яка живе в умовах антисанітарії та без їжі

На Гадяччині виявили жінку з двома дітьми, яка живе в умовах антисанітарії та без їжі

Учора, 7-го серпня, інспектор ювенальної превенції та дільничний інспектор Гадяцького відділу поліції спільно із представниками служби у справах дітей Гадяцької РДА та Гадяцького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели черговий профілактичний рейд та перевірили родини, які перебувають на відповідних обліках.

За результатами проведених заходів на місцеву жінку складено адмінпротокол за порушення чинного законодавства у сфері належного виконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми.

Мати самотужки виховує двох діток 2015 року народження. На момент приїзду служб у будинку був безлад та бруд, запасу їжі не було взагалі.

Також жінка не дотримувалася санітарно-гігієнічних умов проживання та нехтувала батьківськими обов’язками.

Матері дали час створити для дітей належні умови проживання та тимчасово вилучили малечу із родини й помістили на обстеження до районної лікарні.


Автор: За матеріалами Гадяцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2018, 15:15 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації