Вхід | Реєстрація

У Малій Перещепині відбулися бої без правил

У Малій Перещепині відбулися бої без правил

2 серпня кілька жителів невеликого села, що в Новосанжарському районі, стали свідками незвичайного поєдинку за участю місцевого голови ОТГ та двох молодиків. У протиборстві одного проти двох перемогли досвід та здоровий спосіб життя. Деякі моменти боїв без правил були зняті на відео і розміщені на сайті «ЕХО».

Того дня в Малій Перещепині відбулося зібрання сільської громади, на якому обговорювали дуже важливе для людей питання, пов’язане із постачанням питної води. Але не тільки «гарячими» дебатами запам’ятався той день місцевому люду. Доки селяни сперечалися із головою ОТГ Віктором Трояном з приводу виниклих боргів перед енергетиками, поряд на мопеді їздили двоє молодих хлопців. Не потрібно було бути сертифікованим експертом, щоб визначити ступінь їх алкогольного сп’яніння — «як черевики».

Важко сказати, чим би закінчилася циркова вистава за участю двох «ведмедів» на мопеді, якби в ситуацію не втрутився голова ОТГ Віктор Троян. У один із моментів йому вдалося зупинити сільських «байкерів». А далі розпочалися бої без правил. Двом молодикам протистояв один Віктор Троян. Користуючись перевагою в масі тіла й розмаху рук, голова ОТГ застосував борцівські прийоми та елементи боксу і досить швидко уклав на землю молодиків. Звичайно, ледве не вирішальну роль зіграв той факт, що чиновник був тверезим, а хлопці — «як джмелі». Обійшлося без нокауту. Перехожі, які збіглися до місця проведення поєдинку, зупинили керівника і викликали поліцію.

Стражі правопорядку прибули в Малу Перещепину через кілька годин. Вони теж доклали зусиль, аби втихомирити п’яниць. А потім склали протокол і за допомогою Драгера визначили кількість алкоголю у двох молодих організмах. Прилад засвідчив, що в хлопців у середньому було три проміле на одного. І це, зважаючи на кілька годин, що минули із моменту початку пиятики. Тобто, молодики влили в себе по пляшці горілки, як мінімум.

Як повідомив керівник Новосанжарського відділення поліції Андрій Полонський, на обох молодиків складені протоколи про адмінпорушення. Документи будуть передані в суд. Одному молодику інкримінують керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, іншому — появу в громадському місці в нетверезому стані.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2018, 17:16 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації