Вхід | Реєстрація

У липні народились Алекса і Елла

У липні народились Алекса і Елла

Такі рідковживані імена обрали батьки для своїх доньок.

Керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ірина Бутко продовжує інформувати читачів тижневика про статистичні дані в районі.

— Протягом липня народилися 34 малюки: 17 хлопчиків та 17 дівчаток, — говорить Ірина Андріївна. — Десятьох із них зареєстрували безпосередньо в пологовому відділенні Кобеляцької центральної районної лікарні. Працівники відділу проводять цю процедуру за наявності в матері власного паспорта і чоловіка та свідоцтва про одруження.

Найчастіше для хлопчиків батьки обирали такі імена: Іван, Олександр та Арсен. Найбільш поширеними дівочими іменами були Софія і Марія, а рідковживаними — Даяна, Аліса, Алекса і Елла.

У другий місяць літа на весільний рушник стали 18 пар. Наймолодшою стала новостворена сім’я 23‑річного юнака та 19‑річної дівчини. Найдосвідченішому нареченому на момент одруження виповнилось 68 років. Він повів під вінець на десять років молодшу за себе наречену.

За минулий місяць спеціалісти відділу державної реєстрації актів цивільного стану склали вісім актових записів про розірвання шлюбу та проставили сім відміток про розлучення за рішенням суду.

У останню путь в липні провели 52 жителів району. Із них 14 померли у віці до 65 років, 39 — старші 60.

Також Ірина Бутко повідомила, що її колеги проставили на документах громадян, які ті використовують за межами держави, один апостиль. Також видали 62 витяги з державного реєстру актів цивільного стану громадян. Перша послуга коштує 158 гривень (адміністративний збір плюс складання заяви). Для її отримання заявник повинен мати при собі документ, на який виписуватиметься штамп, і паспорт для складання заяви.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2018, 09:18 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації