Вхід | Реєстрація

Чоловік нарубав лісу на 1 200 000 гривень

Чоловік нарубав лісу на 1 200 000 гривень

Сорокарічний полтавець самовільно, без відповідних дозвільних документів здійснив порубку 160 дерев різних порід на території Диканського району, чим спричинив державі шкоди на загальну суму в понад мільйон гривень.

Миргородська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду для розгляду обвинувальний акт стосовно зловмисника за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

З метою відшкодування збитків, спричинених кримінальним правопорушенням, на майно та банківські рахунки обвинуваченого наклали арешт.

Прокурор заявив позов про стягнення з обвинуваченого майже 1 200 000 гривень завданої шкоди.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2018, 16:01 | Диканька | Кримінал
1. Slavko / 17 серпня 2018, 11:55
Порахували б і написали, краще, стільки Вова Кривич напиляв по трасі Полтава-Кременчук !!! Там тільки рахувати треба рік ... Та про пилораму в кобеляцькій "Сільгосптехніці", звідки дошки на Європу їдуть ! І хто кришує його в міській раді, поліції та хто кум ??? Такого ж ніхто не напише, страшно, правда ???
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації