Вхід | Реєстрація

У Кобеляках весільний бум відбувся 8 серпня

У Кобеляках весільний бум відбувся 8 серпня

А от у Нових Санжарах наречені не надто довіряють нумерології.

Серед весільних пар побутує думка, що нумерологічні розрахунки можуть стати хорошою підмогою в сімейному житті. За допомогою правильно підібраної дати весілля наречені уникнуть різних неприємностей. Крім того, новостворена сім’я житиме в любові, матиме родинний добробут і щастя.

Число «8» вважається щасливим у багатьох народів, а поєднання відразу трьох вісімок — це потрійна удача. Нумерологи стверджують, що весілля в такий день віщує молодятам успіх, кохання і благополуччя.

У серпні цього року одразу три дати матимуть потрійні вісімки: 8‑ме, 18‑те та 28 серпня. За словами нумерологів, це чудові дні для укладання шлюбу людей творчих, вільних, здатних до самовираження. До того ж, вісімка символізує достаток і багато дітей.

Як повідомляють різні засоби масової інформації, у серпні в Україні відбувається потрійний весільний бум. Адже на 8‑ме, 18‑ме та 28‑ме подано найбільше заяв про державну реєстрацію шлюбу.

Згідно інформації, оприлюдненої Міністерством юстиції, на 8 серпня наречені подали 1565 заяв про державну реєстрацію шлюбу, на 18‑те — 2790, на 28‑ме — 1201. Найбільший весільний бум очікується 18 серпня. Цього дня шлюб укладуть на 400 пар — більше, ніж у День закоханих, який теж є дуже популярним серед українців для початку сімейного життя.

Кореспонденти тижневика дізнались, наскільки популярними серпневі вісімки стануть для наречених, які одружуватимуться в Кобеляцькому і Новосанжарському відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

Ірина Бутко, керівник Кобеляцького відділу ДРАЦС, розповіла, що весільний бум відбувся у середу, 8 серпня. Цього дня на весільний рушник стали три пари. Усі молодята — місцеві, крім однієї пари, де наречений є жителем Дніпра.

— На 18‑те та 28‑ме поки що заяв на одруження не надходило, — говорить Ірина Андріївна. — На мою думку, причиною цьому є Успенський піст, який триватиме з 14 до 27 серпня. А у вівторок, 28‑го, навряд чи хтось захоче одружуватись.

Керівник відділу ДРАЦС пригадала, що справжній весільний бум відбувався 8.08.2008 року. Тоді на весільний рушник стали дев’ять пар.

Очільниця Новосанжарського відділення ДРАЦС Тетяна Пудло повідомила, що 8 серпня весільні церемонії не проводились, на 28‑ме теж не плануються. На 18‑те число подала заяву одна пара. Можливо, цієї суботи в скороченому порядку зареєструємо ще один шлюб.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2018, 17:29 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації